Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Theedoek

6 producten gevonden
Categorie: Theedoek

Categorie


Merk: Alles

Merken

Kleur: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Theedoeken voor de sier 

Theedoeken zijn tegenwoordig niet alleen meer functioneel. Theedoeken zijn ook hartstikke leuk als decoratie in de keuken. Drapeer bijvoorbeeld een mooie theedoek over het hengsel van de oven of hang ze leuk op in de buurt van de wasbak. Je hebt tegenwoordig zoveel mooie, vrolijke theedoeken dat het bijna zonde is om daadwerkelijk je vaat ermee af te drogen. De theedoek is zelf een ontzettend leuke accessoire om cadeau te geven. Kies een leuke print, doe er een mooie strik omheen en de ontvanger zal ongetwijfeld erg blij zijn met het cadeau! 

Zoveel soorten theedoeken

De gestreepte en geruite theedoek kunnen wij ondertussen wel dromen. Kies in plaats daarvoor juist voor de mooiste printjes of leuke teksten op uw theedoek! Zo wordt het afdrogen van de vaat een feestje. In ons assortiment zitten ook mooie effen theedoeken in een vrolijk kleurtje of juist bijzondere grafische prints op de theedoek. Je kunt de theedoek tegenwoordig gewoon zien als woonaccessoire die je keuken in een keer afmaakt. Als u een zwart-wit gekleurde keuken heeft, is het een leuk effect om bijvoorbeeld een zachtroze theedoek speels op te hangen. Op deze manier krijg je toch een beetje kleur in de keuken 

Theedoeken kopen

Ben je van plan om nieuwe theedoeken te kopen? Dan ben je bij HomeDeco aan het juiste adres! Wij hebben hier een groot assortiment dat bestaat uit verschillende merken en aanbieders. Zo kun je op een hele makkelijke manier de verschillende theedoeken vergelijken en betaald u dus nooit teveel en heeft u een ruime keuze uit verschillende printjes, illustraties of teksten op de theedoeken. Als je een mooie theedoek hebt gevonden, word je doorgestuurd naar de website van de aanbieder waar je heel gemakkelijk je bestelling plaatst. Vaak wordt het artikel ook nog bij je thuis bezorgd!