Over HomeDeco.nl

 

Wie zijn wij?
HomeDeco is door en voor interieurliefhebbers. Wij delen onze passie graag met jou en voorzien je dagelijks van een flinke dosis wooninspiratie. We gaan op zoek naar de laatste trends, prachtige producten en mooie interieurfoto’s. Ons motto is dan ook: Maak van je huis je thuis!

Wat doen wij?
Ons hoofddoel is om jou te inspireren. Dit doen wij door middel van de blog, waar we (bijna) dagelijks nieuwe artikelen plaatsen om jou op de hoogte te houden en door middel van onze social media kanalen, zoals Facebook en Instagram.

Om het je makkelijk te maken hebben wij ook een selectie gemaakt van de leukste webshops en producten. Je kunt bij ons dus ook je gehele interieur bij elkaar shoppen! Onder het kopje ‘Shoppen’ vind je alle producten, onder verdeeld in categorieën.

En dan hebben we nog onze Binnenkijken app! Upload foto’s van je eigen huis en kijk lekker binnen bij anderen. De populairste en meest recent geplaatste huizen verschijnen ook op de website, onder het kopje ‘Inspiratie’.
De app is binnenkort gratis te downloaden in de Apple Store onder de naam HomeDeco Binnenkijken. Helaas is ie nog niet beschikbaar voor Android maar we zijn hard aan het werk om dat te veranderen!

Kortom: HomeDeco is dé place to be voor interieurliefhebbers. Zak lekker onderuit op de bank, geniet van een kop thee en scroll langs de eindeloze inspiratie!

Liefs,
Team HomeDeco

 

PS: Heb jij tips, opmerkingen of ideeën om HomeDeco nog leuker en beter te maken? Dat horen we graag! Stuur een mailtje naar feedback@homedeco.nl.

Wij staan ook open voor leuke samenwerkingen. Winacties, reviews en advertorials behoren tot de mogelijkheden. Stuur voor meer informatie een mailtje naar info@homedeco.nl.