Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Tuin

Hot! Terrassen in eigen tuin

geschreven door Lynn
Hot! Terrassen in eigen tuin

Het zonnetje schijnt, je tuin is lente proof en we hebben zin in een lekker drankje. Binnen hebben we ondertussen onze eigen koffiestand gecreëerd, maar het is ook superhandig om dit buiten een plek te geven. En dan niet voor het drinken van koffie, maar eerder voor een koud wijntje of zelfgemaakte ijsthee. Je kunt het zo groot of klein maken als je wilt, en het is zelfs leuk voor op een balkon! In deze blog nemen wij je mee in het maken van je eigen buitenbar.

Locatie

Het is handig om van tevoren te bedenken waar je de bar wilt hebben. Wil je hem dicht bij de loungeplek hebben? Of juist in de schaduw? Ook kun je nadenken of je een waterkraan wilt aansluiten, want dan zit de bar vast aan 1 plek. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

bar-in-de-tuin-witBron: Jooshome via HomeDeco Binnenkijken




 

De bar

We hebben simpel weg een kleine tafel nodig met het liefst ook wat opbergruimte. Als je handig bent kun je dit zelf maken, maar we hebben ook genoeg kant en klare opties. Als je het leuk vindt kun je ook twee barkrukken aan de hoge tafel zetten. Zo kan je gezellig een drankje doen aan de bar.

buiten-bar-industrieelBron: Livin24 via HomeDeco Binnenkijken




 

Shaken

Een paar glazen, cocktail mix set en een ijsemmer zijn een musthave in jouw buitenbar. Maak het gezellig met een paar lampjes en een buitenvloerkleed. Nu is het tijd voor een zonnebril, relaxen en genieten van het eerste drankje uit jouw bar aan huis.

buiten-bar-bohemianBron: Marlou_ff via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Maak thuis je eigen cocktailbar
- Kweek planten in je eigen moestuin
- Zo creëer je meer privacy in je tuin

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...