Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Maak thuis je eigen cocktailbar

geschreven door Lynn
Maak thuis je eigen cocktailbar

Hoe gezellig is het om samen met vrienden, familie en je geliefde lekker te borrelen in een bar. Nu dat op dit moment helaas niet kan in een restaurant, hoeven deze kostbare avondjes niet verloren te gaan. Geniet nu namelijk wanneer jij maar wilt van een borrelplank en een lekker drankje, gewoon aan huis. In deze blog laat ik je zien hoe je thuis de leukste bartafel, krukken en accessoires uitzoekt om je eigen bar te maken. Cheers!

Tafelen

Voordat je de heerlijke cocktails kunt uitserveren, moeten ze wel ergens op staan. Als je al een kookeiland hebt, kun je hier ook perfect een bar van maken. Maar er zijn ook hele leuke smalle bartafels die je in de kamer kunt zetten. Naast dat je hier 's avonds lekker borrelt, kun je hier in de vroege ochtend jouw ontbijt eten en genieten van je eerste kop koffie.

bbartafel-met-vier-stoelenBron: Dimehouse via HomeDeco




 

Lekker zitten

Op een borrelavond kan het zo gezellig zijn dat het vrij laat wordt. Daarom moeten jij en je gasten wel lekker zitten. Kies een barkruk die bij jou en je woonstijl past. Voor een chique hotel look kun je gaan voor mooie velvet krukken en voor een stoere uitstraling kies je een leren industriële barkruk. Bekijk deze blog als je wilt weten wat de perfecte zithoogte is voor een barkruk.

grote-bartafel-met-rode-barkrukkenBron: Livin24 via HomeDeco Binnenkijken




 

Sfeermakers

Nu de basis staat, kun je het barhoekje sfeer gaan geven. Doe dit met gezellige kaarsen voor een romantische avond en zet de ledverlichting aan als je met vrienden bent. Hang wat leuke wanddecoratie op en het is net alsof je uit bent.

bartafel-met-sfeermakersBron: Byboonl via HomeDeco Binnenkijken




 

Shake it

De bar is af en je kunt je gaan richten op alle lekkere versnaperingen. Maak een paar heerlijke winterse cocktails en een borrelplank. Nu kun je goed bijkletsen of houd een gezellige spelletjesavond. Met deze items zullen jouw gasten de avond niet snel vergeten!

donkere-bartafel-leren-stoelenBron: onshuis via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Hoe hoog moet een barkruk zijn
- 4x De lekkerste cocktails voor het najaar
- Inspiratie: 7x een bar in de keuken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...