Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: Wilma van huisjeboompjeboys

Gastblog: Wilma van huisjeboompjeboys

Hoi! Wat leuk dat je bij mij binnen komt kijken! Ik ben Wilma, 37 jaar en op Instagram kun je mij vinden onder de naam huisjeboompjeboys. Ik ben getrouwd met Wouter en ben mama van drie jongens in de leeftijden 13, 10 en 6. Samen met onze hond Dax leef ik samen met vijf mannen, vandaar de “boys” in mijn Instagram naam! Sinds vier jaar wonen wij in onze mooie jaren 40 woning aan de rand van het centrum van Wisum. Deze plaats is vorig jaar door de ANWB uitgeroepen tot het mooiste dorp van Nederland.

jaren-40-woningBron: Huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken

Mijn woonstijl

De afgelopen jaren heeft ons huis al verschillende woonstijlen gehad. Vier jaar geleden begonnen we met een industrieel interieur; een donkere muur, veel hout in combinatie met metaal en hebben we zelfs nog getwijfeld om alle kozijnen zwart te schilderen met zwarte jaloezieën. Gelukkig kozen we uiteindelijk toch voor wit, en daar ben ik nog elke dag blij mee. Inmiddels bestaat mijn stijl uit veel natuurlijke materialen zoals hout, rotan, bamboe en dit gecombineerd met lichte en natuurlijke kleuren. Planten zijn al jaren een belangrijk onderdeel in ons interieur. Doordat wij veel ramen hebben probeer ik in de lente het fijne buiten gevoel naar binnen te halen!

rotan-stijl-plantenBron: Huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken




 

Marktplaats vondsten

Omdat ik ontzettend van veranderen houd verkoop ik regelmatig wat items op marktplaats, en vind ik het zelf ook ontzettend leuk om te speuren naar mooie interieur spullen. Als ik een idee in mijn hoofd heb blijf ik net zolang zoeken tot ik het heb gevonden. Zo heb ik ooit na lang zoeken onze oude boerderij schuifdeur gevonden met precies de goede maten!

oude-boerderijdeur-geelBron: Huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken




 

Liefde voor interieur

Mijn liefde voor interieur zat er al vroeg in, maar heeft ook een tijd op een laag pitje gestaan. Toen ik in 2010 ernstig ziek werd en de diagnose ruggenmergtumor kreeg en een aantal jaar later ook nog blaaskanker kreeg, kwam ik thuis te zitten en werd ik afgekeurd. Ik omschrijf het nu vaak als gevangen zitten in het lichaam van een bejaarde en dat is weleens frustrerend geweest. Maar inmiddels weet ik niet beter en ben ik ontzettend blij met het leven dat ik heb. Door Instagram mag ik regelmatig blogs schrijven voor interieur bedrijven en productfoto’s maken, iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen!

kerstboom-boho-rozeBron: Huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken




 

Woonwensen

Toen wij dit huis vier jaar geleden kochten wisten we dat we niet gelijk alles zouden kunnen doen wat we zouden willen. Voor het komende jaar staat er een nieuwe badkamer op ons wensenlijstje, en ben ik al druk bezig met een moodboard voor deze ruimte. Vorige maand hebben we een overkapping gekocht voor aan ons huis. Deze gaan we ergens de komende maanden plaatsen, zodat we in het voorjaar een heerlijke plek in de tuin hebben. Ook voor de keuken hebben we al hele leuke plannen. Maar dat is voorlopig echt iets voor later.

tuin-boho-stijlBron: Huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken




 

Eyecatchers

Een echte eyecatcher in ons interieur is onze trap. Hier hebben we de stootborden helemaal zelf met kleine latjes gemaakt. Dit was heel veel werk maar het resultaat is prachtig! Een andere eyecatcher is de wand in onze serre. Hier zitten leren wandtegels op, en door de vele ramen in deze ruimte past deze bruine kleur hier heel goed. Ook onze schommel in huis blijft toch altijd wel favoriet!

trap-houten-latjes"Bron: Huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken




 

Beste interieur aankoop

Onze zithoek bestaat uit een smalle ruimte waar we een op maat gemaakt tv-meubel hebben staan. Daar tegenover staat onze BePureHome bank met ongeveer dezelfde afmeting. Omdat we in deze ruimte weinig kunnen veranderen zijn dit voor mij wel hele fijne aankopen geweest.

zwarte-bank-woonkamerBron: Huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken




 

Interieurtips van Wilma

Zorg voor een goede basis, denk praktisch en blijf vooral dicht bij jezelf! Je kan het nog zo mooi maken, maar je moet je ook thuis voelen in je eigen huis. Zorg voor persoonlijke items zoals; foto’s, souvenirs en items met een persoonlijk verhaal. Doe inspiratie op via Pinterest, blogs of Instagram en maak vanuit daar een moodboard en plan voor je eigen interieur.

Gastblog schrijven?

Gooi jij ook jouw hele ziel en zaligheid in de inrichting van jouw huis? Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Ellie van Thuisbijmij
- Gastblog: Mariël van Wonenmetmariel
- Gastblog: Susanne van Bouw_huisje

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...