Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: Mariël van Wonenmetmariel

Gastblog: Mariël van Wonenmetmariel

Hi! Ik ben Mariël (33) van Wonenmetmariel. Leuk dat je even komt binnenkijken! Samen met Ruud en onze drie katten Fred, Guus & Sjaak wonen wij in een nieuwbouwwoning in Hengelo, Overijssel. Een mooie tussenwoning met drie volledige verdiepingen. Wat een luxe! Op Instagram deel ik graag kiekjes van ons interieur. Een aantal hiervan vind je ook terug op mijn HomeDeco profiel! Kom je binnenkijken?

Mijn woonstijl

Ik hou van industrieel, gecombineerd met een modern en Scandinavisch interieur met een heleboel groene planten. Gelukkig heeft Ruud ongeveer dezelfde smaak als ik. Ik merk dat mijn woonstijl af en toe nog wel eens verandert. Sinds we de mooie akoestische panelen van Woodupp in huis hebben zijn we verliefd op nootkleurige meubels en accessoires die hier goed bij matchen. Die zie je daarom ook steeds meer terug in ons interieur.

mariel-industriele-kast-accessoiresBron: Wonenmetmariel via HomeDeco Binnenkijken

Kenmerkend aan ons interieur

Ruud en ik wilden allebei een kookeiland in onze woning. Helaas was de ruimte daar net niet groot genoeg voor. Tot ik in een keukenzaak mijn oog liet vallen op een compleet keukeneiland! Dat houdt in dat er dus niets aan de muur zit en dat we al ons apparatuur in dit keukeneiland verwerkt hebben. Mat zwart, met een Woodupp paneel tegen de halfhoge kasten. Iets wat je niet iedere dag tegenkomt. Daarnaast steelt “Karel de Kreeft” van Fabryk Design ook de show aan onze keukenmuur.

mariel-zwarte-keuken-kreeftBron: Wonenmetmariel via HomeDeco Binnenkijken

Beste koop ever

Oei, dat zijn er eigenlijk nog wel wat. Ik ben echt enorm blij met onze op maat gemaakte stalen sidetables achter de bank. Voor iemand die enorm van wisselen houdt, is dit echt ideaal! Ook ben ik mega blij met de u-vormige kapstok van staal. Daaraan hebben we leren lusjes met S-haken hangen om onze jassen op te hangen.

mariel-sidetable-achter-bankBron: Wonenmetmariel via HomeDeco Binnenkijken

De gouden regel

Ik hou enorm van wisselen en dat weet ook iedereen om mij heen. Als je bij ons op bezoek komt dan is er altijd wel iets nieuws te vinden. Omdat je natuurlijk niet een huis propvol accessoires wil hebben, heb ik een gouden regel: voor er wat in komt moet er eerst weer wat uit. Ik verkoop daarom met regelmaat mijn accessoires op Facebook groepen.

mariel-bank-accessoires-plantBron: Wonenmetmariel via HomeDeco Binnenkijken

Wat als je iets mocht veranderen?

Vanwege het budget hebben we bij de bouw van onze huidige woning bepaalde keuzes moeten maken. Als er iets is wat ik opnieuw zou willen doen dan is dat wel de badkamer. Die vind ik met die witte tegels net iets te kil en basic. Ook zou ik in plaats van ons laminaat gaan voor een mooie betonlook pvc vloer.

mariel-badkamer-katBron: Wonenmetmariel via HomeDeco Binnenkijken

Verhuizen

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar we hebben alweer een nieuwe woning gekocht. Schuin tegenover onze huidige woning. De nieuwe woning wordt een twee-onder-1-kap met een dubbel zo grote tuin, een garage en een eigen oprit. Het hele proces van inrichten begint weer helemaal opnieuw en dat vind ik maar al te leuk! Ruud daarentegen kijkt er nog wel een beetje tegenop 😉 De woning wordt pas rond oktober 2022 opgeleverd, dus we hebben nog even de tijd. De rode draad worden onze Woodupp panelen. Die kleur laten we terugkomen in de keukenfrontjes en onze andere meubels en accessoires. Volg vooral ons proces met de keuzes die we maken en alle before & afters. Tegen die tijd mag ik vast een nieuwe gastblog schrijven!

mariel-bankBron: Wonenmetmariel via HomeDeco Binnenkijken

Gastblog schrijven?
Gooi jij ook jouw hele ziel en zaligheid in de inrichting van jouw huis? Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Anja Willemsen
- Gastblog: Sanne Vermeulen
- Gastblog: Marloes van Interior.byloes

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...