Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: Anja Willemsen

Gastblog: Anja Willemsen

Hoi! Leuk dat je mijn blog gaat lezen. Waarschijnlijk ben je net zo verzot op interieur als ik. Ik ben Anja, getrouwd met Gaico en samen hebben we twee kinderen: dochter Kyra 24 en zoon Wout 20. Sinds maart versterkt teckel Huub ons gezin en dat is super gezellig.

anja-willemsen-teckel-openhaardBron: Anjawillemsen via HomeDeco Binnenkijken

Ik ben geboren in Zwolle maar woon vanaf mijn derde in Nijmegen. Voordat mijn ouders hun eigen zaak runden was mijn vader etaleur bij V&D, een groot warenhuis. De liefde voor (woon)styling heb ik van hem geërfd.

anja-willemsen-keukenBron: Anjawillemsen via HomeDeco Binnenkijken

We hebben een jaren dertig huis met een grote tuin vlakbij het bos en tien minuten van het centrum. Ik hou van de oude details zoals het glas-in-lood en de originele ensuite deuren. Er zijn overal 'moeilijke hoekjes' en geen waterpas rechte muren. Maar zo sfeervol!

anja-willemsen-zithoek-ensuite-deurenBron: Anjawillemsen via HomeDeco Binnenkijken

Toen we hier kwamen wonen, twaalf jaar geleden, hebben we eerst het een en ander verbouwd. Zo kwam er een nieuwe badkamer, de muur tussen keuken en eetkamer werd opgebroken, nieuwe vloeren enzovoorts. Er zitten inmiddels nieuwe verbouwplannen in ons hoofd, maar we zijn er nog niet helemaal uit.

anja-willemsen-eettafelBron: Anjawillemsen via HomeDeco Binnenkijken

De sfeer in huis is rustig en licht. Veel wit aangevuld met hout. We houden allebei van licht wonen en als ik iets wil veranderen, is mijn man de eerste die met me meedenkt. Zo maakten we de kast van oud hout en staal in de eetkamer. Vorig jaar lieten we de witte kast van oude deuren in de zitkamer maken. Beide kasten zijn lekker hoog en passen hier alsof ze er altijd geweest zijn.

Verder ben ik verzot op kussens en plaids, liefst van linnen of wol. Met een ander kussen krijg je al direct een andere sfeer. In de winter mag het allemaal wat warmer. Dan krijgt de bank ook weer zijn winterhoes in naturel/grijs. Hier staat ook altijd een fijne geurkaars en iedere week koop ik verse bloemen. Ik hou ervan.

anja-willemsen-woonkamer-bankBron: Anjawillemsen via HomeDeco Binnenkijken

In de tuin hebben we verschillende zitjes zodat we bij goed weer altijd wel een zonnig plekje hebben. Ieder jaar gaan we op vakantie naar St. Tropez en dat Zuid-Franse mediterrane sfeertje is terug te vinden in de tuin. Hier is ook veel wit, hout en riet. De grote vijgen- en olijfbomen maken het af. Mijn man steekt graag de bbq aan terwijl ik de tafel gezellig maak. Lekker eten en borrelen met vrienden doen we graag binnen en buiten.

anja-willemsen-tuinBron: Anjawillemsen via HomeDeco Binnenkijken

anja-willemsen-tuin-stoelenBron: Anjawillemsen via HomeDeco Binnenkijken

Gastblog schrijven?
Gooi jij ook jouw hele ziel en zaligheid in de inrichting van jouw huis? Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Marloes van Interiorbyloes
- Gastblog: Susanne van Bouw_huisje
- Gastblog: Ivy van Home of Ivy

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...