Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: Marloes van Interior.byloes

Gastblog: Marloes van Interior.byloes

Hi, wat leuk dat je mijn gastblog leest!

Mijn naam is Marloes (Marloes127) en ik ben 25 jaar. Op mijn Instagram account interior.byloes deel ik foto’s van ons allereerste (huur)huis. Sinds vorig jaar woon ik samen met mijn vriend Remco en de twee leukste katten in een gezellige kleine schipperswoning in Groningen. Op het moment ben ik nog bezig om mijn studie voor basisschoolleerkracht af te ronden. Hopelijk ben ik hier snel mee klaar, want ik zou erg graag verder willen in de interieurwereld.

marloes127-woonkamer-bankBron: Marloes127 via HomeDeco Binnenkijken

Voordat wij in ons huidige huurhuis gingen wonen, woonde mijn vriend in een studio en ik in een studentenhuis met twaalf huisgenoten. Doordat we beide uit een studentenkamer kwamen, was ons interieur een beetje studentikoos. Om deze reden hebben we besloten om ons hele interieur (op mijn bed na) te verkopen. Ik wilde namelijk heel graag een gezellig een sfeervol huis creëren.

marloes127-eettafelBron: Marloes127 via HomeDeco Binnenkijken

Mijn woonstijl beschrijven vind ik altijd lastig. Het is namelijk niet echt in één woord te beschrijven. Zelf vind ik het warm Scandinavisch met rotan en natuurlijke tinten en materialen. Ik heb gekozen voor een rustige basis. De kleuren beige en wit komen veel terug in ons huis. Om warmte hier aan toe te voegen heb ik gekozen om veel warme materialen te gebruiken zoals bijvoorbeeld hout. Naast onze rustige basis kleuren, heb ik ook kleur toegevoegd in ons huis. Zo hebben wij bijvoorbeeld een terracotta gekleurde muur in gang.

marloes127-hal-terracotta-muurBron: Marloes127 via HomeDeco Binnenkijken

Het grote nadeel van het wonen in een huurhuis is dat niet alles mogelijk is. Zo zit je bijvoorbeeld vast aan de keuken die erin zit, maar ondanks dat er een standaard keuken in je huurhuis zit, hoeft dit niet te betekenen dat je het niet kunt maken naar je eigen smaak. Zo hebben wij een muur in de keuken geschilderd voor meer sfeer, zijn er planken opgehangen met leuke kopjes en ander servies en hebben wij ook de handvatten veranderd door hier leren greepjes op te zetten. Met kleine veranderingen kun je meteen al een groot verschil maken en een totaal andere sfeer creëren in een ruimte.

marloes127-keukenplank-voorraadpottenBron: Marloes127 via HomeDeco Binnenkijken

marloes127-keukenplank-serviesBron: Marloes127 via HomeDeco Binnenkijken

Door dit huis is mijn passie voor interieur echt gegroeid. Vroeger speelde ik vaak spelletjes op de computer waarbij je huizen kon inrichten, maar met mijn eigen kamer deed ik eigenlijk vrijwel niks. Nu ik veel bezig ben met interieur en ik het inmiddels wel een echte hobby kan noemen, hoop ik dat ik hier later mijn beroep van kan gaan maken.

marloes127-woonkamer-fauteuilBron: Marloes127 via HomeDeco Binnenkijken

Mocht je het leuk vinden om nog meer van mijn huis te zien of om te zien wat de toekomst mij nog meer brengt op interieurgebied, neem dan vooral een kijkje op mijn Instagram account waar ik er meer over deel!

Gastblog schrijven?
Gooi jij ook jouw hele ziel en zaligheid in de inrichting van jouw huis? Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Ivy van Home of Ivy
- Gastblog: Kim van Binnenbijkim
- Gastblog: Bo van Theplaceinterior

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...