Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: Kim van Binnenbijkim

Gastblog: Kim van Binnenbijkim

Hoi! Ik ben Kim (39) en woon samen met mijn vriend André, onze zoontjes Ben (6) en Sam (3), en katers Cooper en Charlie in een nieuwbouwhuis in Nootdorp. Eind 2013 trok ik bij André in en buiten een lik verf op de muren en de aanschaf van een salontafel en eetkamerstoelen veranderden we toen niets aan de inrichting.

Tot ik 1,5 jaar geleden bij mezelf opmerkte dat ik het altijd had over 'André's huis' in plaats van 'ons huis'. Het voelde niet als 'mijn huis'. Dus bespraken we of we zouden verhuizen of zouden restylen en kozen voor het laatste.

binnenbijkim-woonkamerBron: Binnenbijkim via HomeDeco Binnenkijken

Ik kreeg (bijna) carte blanche, dus avond na avond ging ik los op Pinterest en Instagram en ontdekte ik de wereld van interieurstyling, waar ik nog totaal geen kaas van gegeten had. Ik merkte dat ik van meerdere stijlen houd. Hierdoor vind je nu een mix van industrieel, Scandinavisch en botanisch terug in ons interieur. En vooral veel kleur! We hebben in ons hele huis maar één witte muur bijvoorbeeld.

binnenbijkim-slaapkamerBron: Binnenbijkim via HomeDeco Binnenkijken

Wat ik vooral geleerd heb tijdens mijn onderdompeling in de wereld van interieurstyling, is dat ik voorheen altijd keek naar losse items die ik tof vond, zoals een kast, de kleur van een kussen of een stoel, maar totaal niet bezig was met of deze items bij elkaar matchen. Hierdoor was ons huis eigenlijk een allegaartje van spullen en stijlen, wat op zich niet erg is natuurlijk, maar ik vond het zelf chaotisch en niet echt gezellig. Ook hadden we geen enkele plant in huis en nu wel 30! Planten geven een fijne sfeer vind ik, maar ook posters helpen hierbij - dus vind je die in ons hele huis terug.

binnenbijkim-badkamerBron: Binnenbijkim via HomeDeco Binnenkijken

Inmiddels heb ik het hele huis onder handen genomen en voelt het nu echt als 'ons huis'. André en de jongens zijn gelukkig ook heel blij met hoe het er nu uit ziet. Waar ik het meest trots op ben zijn de kinderkamers. Ik had eerst, in samenspraak met de jongens, moodboards gemaakt en de kamers zijn precies geworden zoals ik in gedachten had. Eigenlijk stond alleen de kamer van Sam op de planning, omdat hij van ledikant naar peuterbed ging. Maar toen deze af was vroeg Ben of hij voor zijn verjaardag 'ook zo’n mooie nieuwe kamer' mocht. Een mooi compliment toch?

binnenbijkim-kinderkamerBron: Binnenbijkim via HomeDeco Binnenkijken

binnenbijkim-kinderkamer-2Bron: Binnenbijkim via HomeDeco Binnenkijken

Is het nu af? Nee hoor! Ik lag gisteravond in bed nog een tijd wakker omdat er weer allemaal ideeën in mijn hoofd rondgingen, waar ik zoveel energie van kreeg dat ik niet kon slapen. Je kunt dus wel zeggen dat ik een nieuwe hobby heb gevonden, waardoor ik betwijfel of het ooit 'af' zal zijn.

binnenbijkim-halBron: Binnenbijkim via HomeDeco Binnenkijken

Gastblog schrijven?
Gooi jij ook jouw hele ziel en zaligheid in de inrichting van jouw huis? Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Bo van Theplaceinterior
- Gastblog: Renske van Interikleur
- Gastblog: Romy van Huisjedevreugd

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...