Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Gastblog

Gastblog: Romy van Huisjedevreugd

Gastblog: Romy van Huisjedevreugd

Hi, wat leuk dat je dit leest!

Mijn naam is Romy (huisjedevreugd) en ik ben 26 jaar. Ik woon samen met mijn man Johan en ons 15 jaar oude hondje Spike. In 2017 zijn Johan en ik getrouwd en hebben wij 1,5 jaar in een huurhuisje van 40m2 gewoond. Na 1,5 jaar merkten we dat we toe waren aan wat groters. We gingen op huizenjacht en dat was lastig in de huidige woningmarkt.

huisjedevreugd-bankjeBron: Huisjedevreugd via HomeDeco Binnenkijken

Tot wij te horen kregen dat mijn opa ging verhuizen. Wij kwamen al wekelijks bij mijn opa thuis en wij fantaseerden wel eens hoe gaaf het zou zijn om hier ooit te wonen. En dromen werden werkelijkheid. In mei 2019 werden wij trotse eigenaren van het huis. We waren van plan om weinig te doen aan het huis, want tsja, een huis kopen kost al een hele hoop geld. Maar van het één komt het ander en al gauw toverden wij het om tot onze eigen plek.

Ons huis ligt aan de Katwijkse duinen en wij lopen in een kwartier naar het strand, echt een heerlijke plek om te wonen.

huisjedevreugd-dressoirBron: Huisjedevreugd via HomeDeco Binnenkijken

Een leuk detail in de woonkamer is de bakstenen muur. Deze was donker bruin, maar hebben wij vorig jaar wit geverfd - wat veel meer licht creëert in de woonkamer. En wat nou bijzonder is aan deze muur… mijn opa heeft 'm zelf gemetseld!

huisjedevreugd-bakstenenmuur-witBron: Huisjedevreugd via HomeDeco Binnenkijken

Onze woonstijl is niet te beschrijven in één woord. We vinden verschillende stijlen mooi, kopen ook niet echt gericht en uiteindelijk past het toch allemaal weer bij elkaar en valt het allemaal samen. Onlangs hebben wij zwarte houten jaloezieën opgehangen, wat extra sfeer geeft.

huisjedevreugd-woonkamerBron: Huisjedevreugd via HomeDeco Binnenkijken

We hebben in 2019 een nieuwe keuken laten plaatsen. Wij hebben gekozen voor een hoogglans witte keuken, greeploze kastjes en een antracietkleurig aanrechtblad van composiet. We koken op een inductiekookplaat en dit bevalt heel goed.

huisjedevreugd-witte-keukenBron: Huisjedevreugd via HomeDeco Binnenkijken

Op de bovenverdieping hebben wij veel veranderd, alle muren zijn opnieuw behangen, geschilderd en we hebben laminaat neergelegd. De slaapkamer geeft mij een oase van rust wat ik heel belangrijk vind. Wij hebben veel natuurlijke materialen in ons huis, omdat ik dit een hele mooie en rustige uitstraling vind hebben.

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn. Als ik me bedenk: goh, de slaapkamer kan wel een make-over gebruiken, dan rijd ik plankgas naar de winkel voor een pot verf en dan ga ik gewoon direct aan de slag. Over grote dingen denk ik gelukkig wel goed na. ;-)

huisjedevreugd-slaapkamerBron: Huisjedevreugd via HomeDeco Binnenkijken

In de genen?

Als kind was ik al bezig met het inrichten van mijn slaapkamer. Thuis werd namelijk regelmatig de woonkamer omgegooid door mijn moeder en dit heb ik van haar overgenomen denk ik. Een aantal keer heb ik de slaapkamer geverfd, van appeltjesgroen, oranje naar fel blauw. Gelukkig is mijn smaak er wel beter op geworden.

Er moet ook nog een hoop gedaan worden

De badkamer zit er vanaf de bouw in (1991) dus deze is aan vervanging toe. Maar eerst willen wij (hopelijk) volgend jaar de achtertuin aanpakken. Dan zijn de grootste klussen geklaard. Maar ik denk dat je met een huis nooit helemaal klaar bent…

Gastblog schrijven?
Gooi jij ook jouw hele ziel en zaligheid in de inrichting van jouw huis? Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Evelyne van Vleugje Eef
- Gastblog: Jolie van Huizejolie
- Gastblog: Jouke van Huisvanzes

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...