Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Gastblog

Gastblog: Jouke van Huisvanzes

Gastblog: Jouke van Huisvanzes

Hoi! Wat leuk en een enorme eer dat ik gevraagd ben om een gastblog te schrijven voor HomeDeco. Mijn naam is Jouke, 38 jaar en al de helft van m’n leven samen met Bram. Mei 2018 zijn we getrouwd en samen hebben wij dochter Mara van 13, zoon Mees van 11, zoon Jip van 7 en afgelopen jaar kregen wij nog een enorm kado onze dochter Soof van bijna 10 maanden.

Wij wonen sinds 2015 in onze nieuwbouwwoning in Elst (Gld.) Destijds kochten we een kavel waar we onze 2-onder-1-kapper op hebben laten bouwen. Deze werd zo goed als kaal opgeleverd. Er zitten heel wat klusuren in, jaren inmiddels, maar daardoor is ons huis wel helemaal naar onze wens. Bram en mijn vader hebben vrijwel alles zelf gedaan.

accessoires-huisvanzesBron: Huisvanzes via HomeDeco Binnenkijken

Zo wilden we graag door het hele huis houten kozijnen met paneeldeuren en als scheiding van de keuken naar de woonkamer ensuite deuren. Iets waar ik tot op de dag van vandaag nog enorm blij mee ben! De deuren geven sfeer en halen het kille nieuwbouw, waar ik persoonlijk niet zo van hou, er gelijk uit.

kastje-huisvanzesBron: Huisvanzes via HomeDeco Binnenkijken

Ik houd van kleur, maar tegelijkertijd ook van rust! Daarnaast ben ik altijd wel met ons interieur bezig. Laten we het erop houden dat het met de paplepel is ingegoten. Vaak weet ik al precies hoe ik het wil. Dat is fijn want daardoor zijn er zelden twijfels of we iets wel of niet moeten doen. Erg blij ook met een handige man in huis die alles wat ik bedenk, kan en wil maken! Die als 'ie nog vriendenboekjes in zou vullen, bij hobby’s 'klussen' zou opschrijven!

ixxi-huisvanzesBron: Huisvanzes via HomeDeco Binnenkijken

Zo zijn 'we' (nouja, voornamelijk Bram) op dit moment al een tijdje bezig met de zolder, die door de komst van Soof verbouwd moest worden. We hebben een dakkapel laten plaatsen zodat iedereen weer een fijne eigen kamer heeft. Nog wat puntjes op de welbekende 'i' en dan kunnen we dat ook weer afstrepen.

Naast de slaapkamers die daar gecreëerd zijn hebben we nog ruimte voor opslag en een kantoortje. Het is een heerlijke ruimte die ik straks helemaal naar wens ga inrichten! Begin dit jaar ben ik gestopt met het werken in de kraamzorg. Op deze manier heb ik ruimte gekregen voor het najagen van dromen, dingen doen die ik leuk vind en waar m’n passie ligt. Hieruit is Bloem! Styling&Advies geboren en ga ik advies en stylingtips geven voor baby/kinderkamers. @bloem_stylingenadvies is te volgen op Instagram.

babykamer-huisvanzesBron: Huisvanzes via HomeDeco Binnenkijken

De volgende projecten liggen alweer op ons te wachten. Zo wordt de keuken vernieuwd en willen we de garage gaan isoleren, zodat we die bij de bijkeuken kunnen trekken. Op deze manier krijgen we wat meer ruimte voor opslag.

Zo blijven we bezig, het is jammer dat er niet meer uren in een dag zitten. Met een druk gezin en een sociaal leven is het soms echt uurtjes sprokkelen. Al konden we de afgelopen maanden door Corona wel even lekker door klussen. Dat was een geluk bij een ongeluk!

kastenwand-huisvanzesBron: Huisvanzes via HomeDeco Binnenkijken

Mijn stijl zou ik omschrijven als kleurrijk, rustig en misschien wel een tikkeltje gewaagd... Niet dat ik dat zelf zo voel, maar dat is iets wat ik toch geregeld terug krijg vanuit mijn omgeving: "dat je dat hebt gedurfd!" Ook hou ik er van als niet alles zo voor de hand liggend is, een lekkere knalkleur erin of net even dat gekke item. Dat ben ik!

bed-huisvanzesBron: Huisvanzes via HomeDeco Binnenkijken

De kleur roze vind je in verschillende tinten door het huis terug. Dat is de kleur die altijd wel zal blijven. Verder kan ik best snel weer dingen veranderen, een muurtje verven of een ander behangetje ertegen aan 'gooien'. Kleine veranderingen met vaak toch een groot resultaat!

Lijkt het je leuk om meer van ons huis en ons gezin te zien? Op Instagram kom ik dagelijks wel even voorbij! @huisvanzes

Liefs Jouke

poster-huisvanzesBron: Huisvanzes via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Gastblog: Mariëlle van Thuizop5
- Gastblog: Linda van Thathomepage
- Gastblog: Nicole van Nieksservies

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...