Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: Nicole van Nieksservies

Gastblog: Nicole van Nieksservies

Ik ben Nicole (Nieksservies), 41 jaar oud. Ik woon samen met Roman, ons dochtertje Billy en onze hond Bobby. Sinds 1,5 jaar wonen wij in een klushuis. Stap voor stap zijn wij iedere ruimte aan het verbouwen. Wij zijn begonnen met het oorspronkelijke huis. Daar zijn eigenlijk alle ruimtes, van woonkamer, keuken, badkamer tot slaapkamers, al aangepakt.

Nu zijn we bezig om de dubbele garage om te bouwen tot een woonruimte/tuinkamer. In deze ruimte kijk je mooi uit op de landerijen. Hiervoor is er een nieuwe doorgang gebouwd tussen het oorspronkelijke huis en de garage en daar zit ook een veranda aan. Het meest trots ben ik op het feit dat wij eigenlijk alles zelf bedenken en ook helpen met de verbouwing. Als het er dan ook nog zo uit komt te zien als ik in mijn hoofd heb, dan kan ik daar erg blij van worden!

Nicole-kast Bron: Nieksservies via HomeDeco Binnenkijken

Een woonkeuken was een must!

Toen wij op zoek gingen naar een ander huis was één van de voorwaarden een woonkeuken. Als ik iets gezellig vind, is het een keuken waar je niet alleen in kookt maar ook in eet, gezellige avondjes houdt met familie en vrienden en waar ik ook met Billy bijvoorbeeld lekker kan knutselen.

Eén van mijn grote passies is servies. Daar kan ik werkelijk geen genoeg van krijgen! Ik heb servies in allerlei kleuren en vormen. Ik kan heel erg blij worden van mooi servies. Dat is ook de reden dat ons servies niet in de keukenkastjes wordt verstopt.

Nicole-plank Bron: Nieksservies via HomeDeco Binnenkijken

Tijdens het uitkiezen van de nieuwe keuken, wist ik al meteen dat ik geen bovenkastjes wilde, maar planken waarop het servies mooi uitgestald kan worden. Dit combineer ik eigenlijk altijd met mooie houten borrelplanken, veel houten accessoires en planten. Planten zie je overal in ons huis terug, dus ook in de keuken. Ik vind dat planten zorgen voor sfeer in de ruimte.

Pas nieuw is de werkbank midden in de keuken. Ik houd ervan om nieuwe spullen te combineren met oude industriële of vintage spullen. Toen ik deze gave oude werkbank tegen het lijf liep wist ik meteen dat deze in de keuken moest komen!

Nicole-werkbank Bron: Nieksservies via HomeDeco Binnenkijken

Het stylen van de keuken

Ik werk zelf graag met leuke hoekjes. Hiervoor maak ik graag gebruik van hoogteverschillen. Pak bijvoorbeeld een dienblad op pootjes en zet hier je mooie spulletjes op. Zet achter dit dienblad ook nog wat mooie borrelplanken, een plantje erbij en een sfeervol hoekje is geboren. Om je mooiste borden te showen kun je gebruik maken van een bordenrek. Je borden liggen dan niet op een stapel maar ze staan mooi rechtop en zo zie je meteen de mooiste kant van het bord.

Nicole-plank Bron: Nieksservies via HomeDeco Binnenkijken

Ook houd ik van een koffiecorner. Leuke kopjes bij elkaar in fijne kleuren die gezien morgen worden. Een leuke glazen pot met de koffiecups erin en opnieuw kun je zo'n hoek afstylen met borrelplanken of een leuke broodmand.

Nicole-koffiecorner Bron: Nieksservies via HomeDeco Binnenkijken

Nu kan ik mij voorstellen dat niet iedereen houdt van uitbundige kleuren. Kies dan voor één of twee basiskleuren en combineer dat bijvoorbeeld met houten accessoires. Hierdoor krijg je een eenheid en kun je toch mooie spullen showen in je keuken.

Houten accessoires zorgen voor een warme sfeer. Denk hierbij aan houten borden, een steenmal waar je bijvoorbeeld kruidenpotten in zet, maar ook houten lepeltjes die je in een kopje kunt zetten. Als je genoeg ruimte hebt, is een mini moestuintje ook een leuk idee!

Servies in een vitrinekast

Servies hoeft niet alleen in een keuken getoond te worden. Heb je een mooie vitrinekast in je woonkamer staan? Gebruik dan ook een deel van de kast voor je mooiste servies. Combineer dat met andere woonaccessoires, bijvoorbeeld kandelaars, mandjes en wat leuke beelden. Je zult zien dat dit ook voor een fijne sfeer zorgt.

Nicole-vitrinekast Bron: Nieksservies via HomeDeco Binnenkijken

Ik hoop dat je het leuk vond om deze blog te lezen en dat je iets aan de tips hebt!

Gastblog schrijven?
Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Lotte van Oh la lot
- Gastblog: Chantal van Wonenbijchan
- Binnenkijken bij Villajamilla

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...