Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Gastblog

Gastblog: Linda van Thathomepage

Gastblog: Linda van Thathomepage

Hi! Ik ben Linda Hummel van (th)athomepage en ik blog over interieur, kids en lifestyle. Ik woon samen met mijn man en dochter in een jaren ’30 klushuis. Voorheen werkte ik als advocaat op de Amsterdamse Zuidas, maar die functie moest ik helaas opgeven toen ik zenuwletsel opliep bij de geboorte van onze dochter.

Ik kan nog maar kort aaneen zitten, staan en lopen en breng mijn dagen voornamelijk liggend thuis door. Mijn blog is dan ook letterlijk en figuurlijk een at home page waar ik deel wat mij thuis bezighoudt. Van behang tot boekenkast, van Netflix tot Nijntje!

Jaren ’30 klushuis

Lang zoeken naar een blogonderwerp hoef ik nooit met ons klushuis. Er is bij ons altijd wel een project gaande! Momenteel zijn we bezig met de finishing touches van onze badkamerverbouwing. We hebben een slaapkamer veranderd in een badkamer en binnenkort gaan we de oude badkamer afbreken om daar uiteindelijk een inloopkast van te maken. Ben je benieuwd naar onze badkamerverbouwing? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn blog!

Thathomepage-badkamer Bron: Thathomepage via HomeDeco Binnenkijken

Mijn woonstijl

Ik vind het altijd lastig om te benoemen wat mijn woonstijl is. Bestaat er zoiets als warm Scandinavisch? Ik houd van het minimalistische van de Scandinavische stijl en ga veelal voor wit en hout, maar kies daarnaast ook voor warme tinten zoals onze cognac bank en Gingercake muur in de hal.

Thathomepage-hal Bron: Thathomepage via HomeDeco Binnenkijken

Authentieke elementen

Wat ik ook heel belangrijk vind, zijn authentieke elementen. Zo zou ik nooit kunststof kozijnen nemen, dat klopt in mijn hoofd niet in combinatie met het glas-in-lood van een jaren ’30 woning. Bij onze woonkamer- en keukenverbouwing hebben we zoveel mogelijk geprobeerd om het oorspronkelijke met het moderne te mengen. Zo hebben we een erkerbank en shutters aangebracht en lieten we een 'brickwall' in de keuken maken. Ook hebben we opnieuw glas-in-lood vensters in de deuren gezet die door vorige bewoners waren verwijderd.

Thathomepage-erker Bron: Thathomepage via HomeDeco Binnenkijken

De schouw

Onze schouw met nisjes is een gevalletje 'je weet nooit wat je tegenkomt als je een oud huis koopt'. De jaren ’30 schouw die hier oorspronkelijk zat, bezweek onmiddellijk toen we begonnen met sloopwerkzaamheden. Later bleek dat het metselwerk achter de betimmering helemaal broos was. Balen, want ik had de oude schouw graag gehouden.

Vervolgens hadden we ons nét berust in het idee van één lange muur zonder schouw, toen er een afvoerbuis vanachter de resten tevoorschijn kwam. Die liep dus dwars door de woonkamer! Kortom: er moest iets op deze plek terugkomen om de best wel grote buis weg te werken. En dat werd uiteindelijk deze schouw met boekenplanken! De afvoerbuis is overigens van de oude badkamer, dus in principe zouden we hem nu weg kunnen halen. Maar daarvoor ben ik veel te blij met m’n schouw!

Thathomepage-schouw Bron: Thathomepage via HomeDeco Binnenkijken

Wil je graag meer zien van ons interieur en/of onze klusperikelen? Op Instagram ben ik dagelijks actief. Je vindt me onder @thathomepage!

Gastblog schrijven?
Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Lotte van Oh la lot
- Gastblog: Chantal van Wonenbijchan
- Gastblog: Nicole van Nieksservies

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...