Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Meet the team

Meet the team: Ayla

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Ayla
"Het combineren van de verschillende stijlen maakt voor mij een interieur interessant en persoonlijk" Ayla - Co-founder bij HomeDeco

Vandaag maken we kennis met Ayla! Naast het zijn van een goede mama van onze kantoorhond Bob en de spelletjesleider tijdens onze vrijdagmiddagborrels, doet zij nog veel meer belangrijke dingen voor HomeDeco. Hoe zij hier terecht is gekomen, wat zij allemaal doet op een werkdag en wat haar favoriete interieurstijl - inclusief producten - zijn, lees je in deze blog! En natuurlijk hebben we ook een fun fact voor je in petto.

jaren 30 woning interieur make-over

Ayla is 30 lentes jong en is geboren in Amsterdam. Ze is opgegroeid in Amersfoort en woont nu sinds december 2020 in Haarlem, samen met haar vriend en hond Bob (kun jij hem hierboven spotten?). 3,5 jaar geleden is ze bij HomeDeco begonnen als Commercieel Manager en ondertussen is zij zoals het nu staat co-founder van HomeDeco.

jaren 30 woning interieur make-over

In de afgelopen jaren is haar functie heel veel veranderd. Samen met Thijs, onze CEO, en de rest van het team heeft ze HomeDeco van een affiliate-model naar hét inspiratieplatform voor interieur weten te laten groeien! Je kan denken aan werkzaamheden als het herinrichten van het platform, het aansluiten van nieuwe partners, een uitgebreide strategieplanning maken tot aan het opzetten van de klantenservice. Zoals ze al zei, heel uitgebreid ;).

jaren 30 woning interieur make-over

Hiervoor werkte Ayla bij Westwing Home&Living en is ze vanuit een wederzijdse kennis bij HomeDeco terecht gekomen. Waar Westwing stopte in Nederland, ging HomeDeco verder. "Heel gaaf om onderdeel te mogen uitmaken van een Nederlands interieurconcept met internationale ambitie! Het is fantastisch om te kunnen zeggen dat we HomeDeco hebben laten groeien en zo miljoenen bezoekers per jaar kennis laten maken met de mooiste merken. Iets waar ik enorm trots op ben!"

jaren 30 woning interieur make-over

Fun fact: Ayla probeert minstens één keer per twee tot drie jaar naar de Efteling te gaan met haar vrienden en/of familie. Het leukste pretpark, als je het haar vraagt, om doorheen te lopen en het ademt voor haar nostalgie en leuke herinneringen! Wij legden Ayla een aantal interieurdilemma's voor:

meet the team

Haar interieurstijl gaat eigenlijk alle kanten op. Ze combineert bijvoorbeeld industriële onderdelen met zachte materialen uit de Scandinavische stijl, maar ook met enorme glam tinten. En wat ze belangrijk vindt, is kleur en kunst. Dat zie je in iedere kamer terugkomen.

jaren 30 woning interieur make-over

"Het combineren van de verschillende stijlen maakt voor mij een interieur interessant en persoonlijk. Juist het toevoegen van kleur en kunst, zorgt ervoor dat het niet lijkt op een showroom."

jaren 30 woning interieur make-over

Ben jij benieuwd naar de favoriete producten van onze co-founder? Je shopt ze hieronder!

Uitschuifbare Ovale Tafel Benvenuto van Kare Design
"We hebben geen grote ruimte voor de eettafel, maar hebben regelmatig vrienden over de vloer voor eten en borrelen. Ideaal om dan een uitschuifbare tafel te hebben, zoals deze van Kare Design."

Vertigo Hanglamp van Petite Friture
"Het ontwerp van Petite Friture spreekt me enorm aan. Je hebt een grote statement lamp met een prachtig effect op het plafond, maar wel erg luchtig. Hierdoor past het in elke ruimte."

Statement 3-Zits Bank Bouclé van BePureHome
"De Statement bank van het merk BePureHome is gemaakt van boucle stof. Heerlijk zacht en een neutrale kleur. Daarmee kan je knallen met kleuren op de muur, kussens en andere accessoires."

Zie ook:
- Meet the team: Zara
- Meet the team: Marie-Louise
- Meet the team: Mara

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...