Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Meet the team

Meet the team: Mara

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Mara
"Ik ben stiekem wel een beetje trots op HomeDeco en hoewel ik niet full-time voor HomeDeco werk, voelt het wel altijd een klein beetje als mijn kindje" Mara - Contentmedewerkster bij HomeDeco

Vandaag maken we kennis met Mara, één de contenttoppers van HomeDeco en vooral een beetje onze 'vliegende keep'. Mara is al vanaf dag één bij ons en behoort dan ook tot de oude garde van HomeDeco - en daar zijn wij meer dan blij mee! Wat haar werk zo leuk maakt, lees je hier. Natuurlijk ontnemen wij je de fun facts niet én we nemen een kijkje in het interieur van de interieurfanaat!

Mara is 27 jaren jong en woont dit jaar precies tien jaar in Amsterdam, in de Pijp. Ze is opgegroeid in Callantsoog, een klein dorpje aan de kust. Voor HomeDeco schrijft ze blogs en redigeert ze de blogs van de andere contenttoppers. Ook zorgt ze ervoor dat alle toffe DreamDeals goed in de blogs verwerkt worden. Daarnaast is ze een beetje een ‘vliegende keep’; als onze contentmanager Rosa lekker op vakantie is of het erg druk heeft, neemt ze bijvoorbeeld de nieuwsbrieven over.

meet the team interieurBron: mara via HomeDeco Binnenkijken

Mara werkt alweer bijna zes (!) jaar voor HomeDeco. Direct na het afronden van haar studie in 2015 (Media, Informatie & Communicatie) heeft ze een open sollicitatie gestuurd. Haar moeder is een echte interieurfanaat, dus de liefde voor interieur is er met de paplepel ingegoten. Het leek haar dan ook heel leuk om voor HomeDeco aan de slag te gaan. Thijs, onze CEO, had pas net HomeDeco opgericht en alles was nog in de opstartende fase. "Heel leuk dus om het vanaf het begin mee te maken! Een paar maanden later kwam Rosa erbij als stagiaire, die nu onze super contentmanager is."

"Wat ik het leukste vind is dat ik vanaf het begin erbij ben en dat ik daardoor HomeDeco in die zes jaar heb zien groeien tot wat het nu is. Zes jaar geleden hadden we nog geen nieuwsbrief bijvoorbeeld, die ben ik toen gaan opzetten. Ik weet nog wel dat Thijs en ik elkaar een high five gaven toen ik de eerste nieuwbrief ging verzenden – aan een klein clubje leden. Dat vonden we zo tof!" Inmiddels is dat kleine clubje leden uitgegroeid tot een gigantisch grote doelgroep en dat vindt ze heel bijzonder om te zien. Ze is dan stiekem ook wel een beetje trots en hoewel ze niet full-time voor HomeDeco werkt, voelt het wel altijd een klein beetje als haar kindje. "Daardoor zit ik soms op de raarste tijden nog op de website aan het kijken of alles goed gaat. Zo zat ik afgelopen jaar met Kerstmis nog achter m’n laptop om te checken of alles goed klaar stond en om een blogpost toch nóg beter te maken." 😉

Fun fact over onze Mara: ze is een paardenmeisje in hart en nieren. Ze is (bijna) dagelijks te vinden op de stal en rijdt graag door de bossen en over het strand met haar paard. De perfecte manier om de dag te beginnen, volgens haar. Natuurlijk legden wij haar ook een aantal lastige interieurdilemma's voor!

meet the team interieur

Hoewel ze er al jaren over schrijft, vindt ze het moeilijk om haar favoriete interieurstijl te omschrijven, want het is echt een mix. Zo is ze dol op de combinatie van strakke, moderne woonitems met oude, vintage meubels. Bijvoorbeeld een moderne, zwarte eettafel met oude houten stoelen eromheen. "‘Modern Vintage Design’ is misschien een goede omschrijving voor deze woonstijl?"

Ben je benieuwd naar de favoriete producten van onze contenttopper? Je shopt ze hier!

Het is Mara's hobby om naar kringloopwinkels te gaan en daar tussen de dozen met oude schilderijen en prints te snuffelen. Inmiddels heeft ze thuis een groeiende verzameling van allerlei prints hangen. Ze vindt de ‘gallery wall’ trend heel erg leuk, het maakt je interieur net iets meer speciaal en het geeft een subtiel kleuraccent, vindt Mara.

meet the team interieur gallery wallBron: mara via HomeDeco Binnenkijken

"Daarom ben ik ook groot fan van de prints van PSTR Studio. Zij verzamelen zowel de werken van oude kunstenaars als van moderne kunst."

Wandspiegel met stalen frame van Nordal Denmark
"Welke woonstijl je ook hebt: met spiegels zit je altijd goed. Spiegels zorgen voor extra licht en kunnen een kale muur mooi aankleden, zonder dat het te druk wordt. Deze van Nordal Denmark is een echte eyecatcher."

Stoel Torrance van Dutchbone
"Een pronkstuk voor aan de eettafel, deze stoel van Dutchbone! De eetkamerstoel heeft een retro uitstraling, geïnspireerd door de jaren '60. Leuk om te combineren met andere, strakkere, eetkamerstoelen!"

Driezitsbank Flow van i-Sofa
"Het is verre van praktisch, maar ik ben er zo dol op: een strakke witte bank."

Zie ook:
- Meet the team: Zara
- Shop de look: modern retro
- Meet the team: Rosa

 
 
Kerst

Kerstdecoratie voor de meest unieke feestdagen

geschreven door Gaby
Kerstdecoratie voor de meest unieke feestdagen

Early Birds opgelet! Kan je niet wachten tot de feestdagen zijn aangebroken? Alvast wat voorbereidingen treffen kan natuurlijk nooit kwaad... ;-) Shop daarom nu de allerleukste items voor in en bij de boom met gratis verzending!. Met de kerstversiering die we voor je verzameld hebben wordt kerst...

meer...