Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Meet the team

Meet the team: Rosa

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Rosa
"Mijn favoriete interieurstijl is een mix van Scandinavisch, minimalistisch en een kleine industriële invloed. Veel natuurlijke materialen en kleuren" Rosa Beentjes - Content Manager bij HomeDeco

We trappen onze nieuwe 'Meet the Team' rubriek af met een van de oudste werknemers: Rosa. Of nouja, oudste, zij werkt hier al erg lang - namelijk al vijf jaar. Hoe ze dit zo lang volhoudt? Dat lees je in deze blog, samen met haar favoriete interieurstijl, producten èn een paar leuke weetjes over de Content Manager van HomeDeco.

Rosa is 26 jaar en komt uit de buurt van Alkmaar. Sinds een poosje woont ze in Amsterdam. Ze heeft de opleiding Media Informatie & Communicatie gedaan aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor deze opleiding is ze in november 2015 bij HomeDeco begonnen als stagiaire. Na de stageperiode is ze hier als freelancer aan de slag gegaan en sinds 2018 werkt ze hier fulltime.

Uiteindelijk is ze doorgegroeid tot Content Manager. Hier geeft ze leiding aan het contentteam. Samen met hen is zij onder andere verantwoordelijk voor de social media, de nieuwsbrief en natuurlijk de blog. Door middel van het creëren van content proberen zij de bezoekers van HomeDeco dagelijks te inspireren. Haar werkzaamheden zijn daardoor ook heel uiteenlopend. Van foto- of videoshoots, het schrijven van blogs tot het bedenken en uitwerken van nieuwe campagnes. Geen dag is voor haar hetzelfde.

Rosa heeft dus al heel wat afgeschreven over menig interieuronderwerp. Ze zou haar interieurstijl dan ook omschrijven als een mix van Scandinavisch, minimalistisch en een kleine industriële invloed. Wij gaven haar een paar interieurdilemma's, die niet erg moeilijk te beantwoorden waren voor de interior addict:

this or that

Fun fact over Rosa: ze zingt al-tijd mee met de muziek. Ze kan volgens zichzelf helemaal niet goed zingen, toch kan ze zich maar moeilijk inhouden. Of dit nu op kantoor, in de auto of onder de douche is. Ze gaat er helemaal voor.

Wat ze hier het allerleukst aan haar werk vindt? "Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind aan het werken bij HomeDeco. Sowieso is het heel fijn dat we met zo'n klein en hecht team werken. Hierdoor heb je de kans om vele aspecten van het bedrijf mee te krijgen en dus ook met elkaar mee te denken. Als ik 's morgens met een idee kom, kunnen we het vaak later de dag al uitvoeren. Het is hard werken, maar toch is er altijd wel ruimte voor een praatje of een grapje tussendoor. Want, er moet iedere dag wel minimaal 1x keihard gelachen worden." Ook speelt het natuurlijk mee dat ze al een flinke tijd bij HomeDeco werkt. Hierdoor groei je volgens haar echt met een bedrijf mee en is ze altijd bereid om dat stapje extra te zetten. Geen idee is te gek en ze probeert ook echt out of the box te blijven denken. Het houdt je scherp en je creativiteit wordt op de proef gesteld.

Ben je benieuwd naar de favoriete producten van onze Content Manager? Je shopt ze hieronder.

Geurkaarsen van WoodWick
"Mijn favoriete geurkaarsen zijn zonder twijfel die van WoodWick. Door de houten lont lijkt het net of je bij een knisperend vuurtje zit."

Servies van Broste Copenhagen
Hiernaast vindt ze het handgemaakte servies van Broste Copenhagen prachtig. "De aardetinten houden het geheel mooi rustig."

De wijnpaal van Wijnpaal
Ten slotte behoort de wijnpaal van Wijnpaal absoluut tot haar top 3: "Ik vind deze wijnpaal heel tof! Het strakke design, het formaat en de kleur. Love it! Ik vind het ook een mooie manier om de wijnflessen te bewaren."

Zie ook:
- Een kantoor aan huis: zo doe je dat
- Meet the team: Zara
- Dit zijn ideale bureaulampen voor het thuiswerken tijdens deze donkere dagen

 
 
DIY

DIY: geverfde terracotta plantenpot

geschreven door Gaby
DIY: geverfde terracotta plantenpot

Heb jij thuis terracotta plantenpotten waar je eigenlijk een beetje op uitgekeken bent, of wil je je creativiteit kwijt in een nieuw project? Dan is deze DIY-trend misschien iets voor jou! Het leuke aan deze DIY is dat je de materialen waarschijnlijk al in huis hebt, je een bestaand product in e...

meer...