Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Meet the team

Meet the team: Rosa

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Rosa
"Mijn favoriete interieurstijl is een mix van Scandinavisch, minimalistisch en een kleine industriële invloed. Veel natuurlijke materialen en kleuren" Rosa Beentjes - Content Manager bij HomeDeco

We trappen onze nieuwe 'Meet the Team' rubriek af met een van de oudste werknemers: Rosa. Of nouja, oudste, zij werkt hier al erg lang - namelijk al vijf jaar. Hoe ze dit zo lang volhoudt? Dat lees je in deze blog, samen met haar favoriete interieurstijl, producten èn een paar leuke weetjes over de Content Manager van HomeDeco.

Rosa is 26 jaar en komt uit de buurt van Alkmaar. Sinds een poosje woont ze in Amsterdam. Ze heeft de opleiding Media Informatie & Communicatie gedaan aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor deze opleiding is ze in november 2015 bij HomeDeco begonnen als stagiaire. Na de stageperiode is ze hier als freelancer aan de slag gegaan en sinds 2018 werkt ze hier fulltime.

Uiteindelijk is ze doorgegroeid tot Content Manager. Hier geeft ze leiding aan het contentteam. Samen met hen is zij onder andere verantwoordelijk voor de social media, de nieuwsbrief en natuurlijk de blog. Door middel van het creëren van content proberen zij de bezoekers van HomeDeco dagelijks te inspireren. Haar werkzaamheden zijn daardoor ook heel uiteenlopend. Van foto- of videoshoots, het schrijven van blogs tot het bedenken en uitwerken van nieuwe campagnes. Geen dag is voor haar hetzelfde.

Rosa heeft dus al heel wat afgeschreven over menig interieuronderwerp. Ze zou haar interieurstijl dan ook omschrijven als een mix van Scandinavisch, minimalistisch en een kleine industriële invloed. Wij gaven haar een paar interieurdilemma's, die niet erg moeilijk te beantwoorden waren voor de interior addict:

this or that

Fun fact over Rosa: ze zingt al-tijd mee met de muziek. Ze kan volgens zichzelf helemaal niet goed zingen, toch kan ze zich maar moeilijk inhouden. Of dit nu op kantoor, in de auto of onder de douche is. Ze gaat er helemaal voor.

Wat ze hier het allerleukst aan haar werk vindt? "Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind aan het werken bij HomeDeco. Sowieso is het heel fijn dat we met zo'n klein en hecht team werken. Hierdoor heb je de kans om vele aspecten van het bedrijf mee te krijgen en dus ook met elkaar mee te denken. Als ik 's morgens met een idee kom, kunnen we het vaak later de dag al uitvoeren. Het is hard werken, maar toch is er altijd wel ruimte voor een praatje of een grapje tussendoor. Want, er moet iedere dag wel minimaal 1x keihard gelachen worden." Ook speelt het natuurlijk mee dat ze al een flinke tijd bij HomeDeco werkt. Hierdoor groei je volgens haar echt met een bedrijf mee en is ze altijd bereid om dat stapje extra te zetten. Geen idee is te gek en ze probeert ook echt out of the box te blijven denken. Het houdt je scherp en je creativiteit wordt op de proef gesteld.

Ben je benieuwd naar de favoriete producten van onze Content Manager? Je shopt ze hieronder.

Geurkaarsen van WoodWick
"Mijn favoriete geurkaarsen zijn zonder twijfel die van WoodWick. Door de houten lont lijkt het net of je bij een knisperend vuurtje zit."

Servies van Broste Copenhagen
Hiernaast vindt ze het handgemaakte servies van Broste Copenhagen prachtig. "De aardetinten houden het geheel mooi rustig."

De wijnpaal van Wijnpaal
Ten slotte behoort de wijnpaal van Wijnpaal absoluut tot haar top 3: "Ik vind deze wijnpaal heel tof! Het strakke design, het formaat en de kleur. Love it! Ik vind het ook een mooie manier om de wijnflessen te bewaren."

Zie ook:
- Een kantoor aan huis: zo doe je dat
- Meet the team: Zara
- Dit zijn ideale bureaulampen voor het thuiswerken tijdens deze donkere dagen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...