Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Meet the team

Meet the team: Zara

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Zara
"Ik houd enorm van een licht interieur, met de kleuren wit, beige, goud en wat pasteltintjes. Fantastisch!" Zara - Stagiaire Online Redactie bij HomeDeco

Ontmoet onze kersverse stagiaire: Zara! Deze contenttopper loopt sinds 1 februari stage bij de online redactie op ons kantoor in Amsterdam. Hoewel Zara de jongste van het team is, is ze zeker niet het minst ervaren! De creatieve ideeën schudt ze namelijk zonder moeite uit d'r mouw, ze is niet te beroerd om hard te werken en doet dat altijd met een glimlach op d'r gezicht. In deze blog kom je meer over Zara te weten, hoe het is om stage te lopen bij HomeDeco en nemen we een kijkje in haar eigen interieur.

meet the team interieur

Zara is 18 jaren jong en is geboren op de dag van de liefde: Valentijnsdag! Dagelijks reist ze een klein uurtje met de trein vanuit haar woonplaats Veenendaal af naar ons kantoor. Ze heeft een Italiaanse achtergrond en hoewel je dan zou mogen verwachten dat ze de Italiaanse sterren van de hemel kan koken, valt dat vies tegen. Gelukkig kan ze genoeg leren van d'r oma - die ze ook wel nonna noemt. Maar er moet natuurlijk ook gestudeerd worden. Dit doet ze aan het Nimeto in Utrecht, waar ze de opleiding Media en Communicatie volgt. Ze is gek van fotografie, dol op shoppen en ze is ook wel in voor een feestje. Daarnaast is haar grootste passie, je raadt het al: interieur!

interieur meet the team

Wat haar belangrijkste taken als contentstagiaire zijn? Ze houdt zich voornamelijk bezig met het schrijven van de blogs en het maken van de Stories op Instagram. Wat ze zo leuk vindt aan haar stage bij HomeDeco? De gezellige sfeer en de mensen van haar leeftijd. Daarnaast houdt ze van schrijven en grafische dingen maken, zoals de Stories.

interieur meet the team

Om een extra zakcentje te verdienen, werkt Zara in het weekend bij de McDonalds in Veenendaal. Omdat ze voor school stage moest lopen, is ze op zoek gegaan naar een bedrijf in de interieurbranche en zo is ze uiteindelijk bij HomeDeco terecht gekomen. Fun fact over Zara: "als ik muziek luister, moet ‘ie altijd keihard. Nooit zacht. Muziek is geen muziek als ‘ie zacht staat, haha. Oh ja en ik kan super hard niezen!" Ook Zara legden we een aantal lastige interieurdilemma's voor:

meet the team interieur

Op de vraag wat haar interieurstijl is, moest ze even nadenken. "Daar vraag je me wat. Ik houd van basic, dus ik denk dat minimalistisch erg bij mij past. Ik houd van opgeruimd en netjes, in een minimalistisch interieur heb je niet veel prullaria zeg maar. Daarbij houd ik enorm van een licht interieur, met de kleuren wit, beige, goud en wat pasteltintjes. Fantastisch!"

meet the team

Ben je benieuwd naar Zara's top 3 favo products? Je shopt ze hieronder!

Abstract hoofd sculptuur van HKLiving
"De vormen, de kleur en de grootte, het is perfect. Kleurrijk of zwart-wit, het past in elk interieur. Het abstracte hoofd zegt het al, door de abstracte vormen oogt ’ie heel modern. De aardetint maakt het toch wat kleurrijker en van deze tijd, echt een musthave."

Het gouden kledingrek Vee van MD Interior
"Omdat ik veel kleding heb, waar ook mijn favorietjes tussen hangen, is het natuurlijk leuk om deze op een mooie en handige manier te “showen”. Dit gouden kledingrek is daarom perfect. Door de kleur en de vorm is het een moderne eyecatcher in je kamer."

De lichtgrijze hoekbank River van i-Sofa
"Ik heb nog geen eigen huis, maar dat betekent niet dat ik niet mag zoeken naar een bank. Ik houd van lage banken met kleine poten, het liefst helemaal geen poten. Echt zo’n bank om heerlijk op te ploffen."

Zie ook:
- Een kantoor aan huis: zo doe je dat
- Meet the team: Rosa
- Dit zijn ideale bureaulampen voor het thuiswerken tijdens deze donkere dagen

 
 
Koken & Tafelen

Wegzwijmelen: moderne keukens van onze Binnenkijkers

geschreven door Mara
Wegzwijmelen: moderne keukens van onze Binnenkijkers

Droom jij ook van een strakke, moderne keuken? Dan is deze blog een must read voor jou! Ik verzamelde namelijk een aantal van de mooiste moderne keukens uit onze Binnenkijkers. Deze keukens zijn dus allemaal van Nederlandse interieurliefhebbers die foto's van hun interieur heb...

meer...