Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Meet the team

Meet the team: Dorien

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Dorien
"Ik houd wel van een industriële woonstijl met een vintage touch. Dit in combinatie met veel planten maakt mij erg gelukkig!" Dorien - Backoffice Medewerkster bij HomeDeco

Deze week leren we onze Dorien wat beter kennen. Dorien werkt alweer twee en half jaar bij HomeDeco. Niet alleen zorgt Dorien, geheel vrijwillig, voor een opgeruimd en schoon kantoor, ze zorgt ook altijd voor een gezellige sfeer en vermaakt iedereen op het kantoor! Wil je meer over haar weten? Lees dan snel verder.

meet the team interieur

De 26-jarige Dorien is opgegroeid in de omgeving van Haarlem en woont hier samen met haar man en twee katten - waar ze ontzettend dol op is - nog steeds. Wat ze fijn vindt aan deze omgeving is dat je dicht bij de stad zit, maar je bent ook binnen no-time in de duinen en op het strand.

meet the team interieur

Doriens officiële titel is Backoffice Medewerkster. Hier vallen ontzettend veel werkzaamheden onder en dat maakt haar werk volgens haar ook zo leuk en divers! Hoofdzakelijk is ze bezig met het beantwoorden van klantvragen. Dit kunnen vragen zijn over bestaande bestellingen, maar ook over producten. Ze denkt graag mee met de klant. Maar het uitzoeken van productvragen vindt ze toch wel het leukste om te doen. Met de gewonnen informatie kan ze de producttekst optimaliseren, zodat klanten in de toekomst direct geholpen zijn. Daarnaast verricht ze diverse backoffice taken, zoals het verwerken van pakketjes, het bijhouden van affiliate webshops en diverse verkoopaccounts. Maar ze heeft zich ook beziggehouden met het schrijven van shopping guides en met het optimaliseren van diverse processen. Zo heeft ze de hele klantenservice van HomeDeco from scratch helpen opzetten!

meet the team interieur

Voordat ze bij HomeDeco aan de slag ging, heeft ze in diverse interieurwinkels gewerkt. Daar verkocht ze bijvoorbeeld raamdecoratie op maat, vloeren, behang, verlichting en klein meubilair. Ze vond het altijd erg leuk om mee te denken met de klant en om hen van voldoende informatie te voorzien om de juiste keuze te kunnen maken. Tijdens haar studie zocht ze vervolgens een bijbaan binnen de interieurbranche en zo is ze bij HomeDeco terechtgekomen. Nadat ze is afgestudeerd is ze fulltime bij ons in dienst gegaan.

Fun fact over Dorien: "Ik kan thuis vijf verschillende soorten koffie zetten, ik ben echt gek op koffie!" Natuurlijk legden we Dorien ook een paar lastige interieurdilemma's voor:

meet the team interieur

Het leuke aan werken bij HomeDeco is volgens Dorien dat ze haar liefde voor interieur goed kwijt kan. Het verlenen van service sluit goed aan bij haar social work achtergrond. Het werk is daarnaast erg divers en daarom is geen een dag hetzelfde. "Het geeft mij veel energie om bij een jong en groeiend bedrijf te werken binnen een getalenteerd (en gezellig) team."

meet the team interieur

Dorien weet goed waar ze van houdt op het gebied van interieur: "Ik houd wel van een industriële woonstijl met een vintage touch. Dit in combinatie met veel planten maakt mij erg gelukkig! Het zwarte staal vind ik goed passen bij natuurlijke materialen zoals hout, steen en linnen. Ook ben ik gek op gerecyclede items. Zo zijn mijn wijnrek, fruitschaal, bijzettafel en zijn mijn nachtkastjes bijvoorbeeld allemaal door mijn vader gemaakt van oude pallets."

Ben je nieuwsgierig naar Doriens favoriete producten? Je kunt ze hieronder shoppen!

ICHTCHIE Krabpaal van Halcyon
"Fantastisch, deze krabpaal van Halcyon! Als katteneigenaar weet ik dat een krabpaal een doorn in het oog kan zijn, maar met dit item maakt het echt onderdeel uit van je interieur."

Wisconsin TV-Meubel van Eleonora
"Dit tv-meubel vind ik echt prachtig en staat nog altijd op mijn wishlist."

Lampshade Bawang Black van Original Home
"De combinatie van de organische vormen, het natuurlijke materiaal en de zwarte kleur maken mij helemaal blij! Daarnaast ben ik fan van de missie van het merk Original Home: de wereld van interieur een stukje groener en vriendelijker maken."

Zie ook:
- Meet the team: Zara
- Meet the team: Marie-Louise
- Meet the team: Mara

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...