Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Meet the team

Meet the team: Marie-Louise

geschreven door Rosa
Meet the team: Marie-Louise
"Ik houd van de combinatie van warme, gedempte kleuren, natuurlijke materialen en organische vormen" Marie-Louise - Stagiaire Online Redactie bij HomeDeco

Vandaag maken we kennis met Marie-Louise, een van onze toppers op de online redactie. Marie-Louise is 22 lentes jong en woont in een dorp dichtbij Alphen aan den Rijn. Ze studeert Commerciële Economie aan de hogeschool van Leiden en loopt voor deze studie sinds 1 februari stage bij HomeDeco. Hiervoor heeft ze zes jaar lang als barista gewerkt en een jaartje als online marketeer.

slaapkamer beide aardetintenBron: marielouisevd via HomeDeco Binnenkijken

Ook zij heeft de voorliefde voor interieur van haar moeder van huis uit meegekregen. Samen struinen ze wekelijks de leukste woonwinkels of kringlopen af voor weer een extra vaasje, kussen, spiegel, etc, etc… Zo besluit ze ieder najaar ook dat haar slaapkamer weer op de schop moet en schildert ze 'm weer een ander kleurtje. Het was dan ook geen verrassing dat ze in jaar drie van haar opleiding een meewerkstage in de interieurbranche ging zoeken. Bij HomeDeco kan ze helemaal opgaan in haar passie voor interieur én online marketing. Win-win, dus!

beige slaapkamer aardetintenBron: marielouisevd via HomeDeco Binnenkijken

Ze vindt het stage lopen bij HomeDeco dan ook totaal geen straf. "Waar anders mag je ongegeneerd de hele dag door de leukste woonmagazines bladeren en brainstormen over vernieuwende content over interieur? Over de heerlijke broodjes tijdens de lunch nog niet gesproken…"

Naast het maken van de heerlijkste koffie en het verhogen van de sfeer op kantoor, moet er natuurlijk ook hard gewerkt worden. Zo schrijft ze veel interieurblogs, houdt ze het Pinterestaccount van HomeDeco bij, zorgt ze ervoor dat jij iedere week met een andere medewerker kennismaakt door middel van dit soort blogs en is ze onderzoek aan het doen naar de consumentenbehoefte van duurzaamheid bij interieurartikelen. Misschien heb je de Sustainable Brands We Love wel eens voorbij zien komen? "Heel leuk om hiermee mijn eigen projectje te hebben bij HomeDeco! Hiernaast maak ik samen met het gezellige contentteam sinds kort videocontent, wat iedere week weer lachen gieren brullen is met elkaar. Never a dull moment bij HomeDeco! 😉"

slaapkamer aardetintenBron: marielouisevd via HomeDeco Binnenkijken

Haar interieurstijl gaat eigenlijk van hot naar her. Zo had ze vorig jaar een oudroze slaapkamer met veel gouden details en is hij nu weer beige met met zwarte details en veel natuurlijke materialen, zoals webbing. Maar wat ze altijd mooi blijft vinden, is een rustige basis met aardetinten en veel natuurlijke materialen. Ook vindt ze de warme, minimalistische interieurstijl Japandi heel tof, een combinatie tussen het Scandinavische en Japanse design. "De combinatie van warme, gedempte kleuren, natuurlijke tinten en materialen en de organische vormen; love it!"

slaapkamer beige aardetinten

Fun fact over Marie-Louise: ze is een echte catlady. Ze had - tot vorige winter - drie harige viervoeters thuis rondlopen en zou er het liefst nog een bij nemen. "Toen ik op de basisschool zat, had ik mijn kat voor dierendag meegenomen naar school. Vond m’n moeder ook superleuk 😉." We legden Marie-Louise een aantal lastige interieurdilemma's voor:

slaapkamer aardetinten

Ben jij benieuwd naar Marie-Louise's favoriete producten? Je shopt ze hieronder!

Framed Relief Art Panel van HKliving
"Ik ben niet zo dol op opvallende kunst, maar vind iets unieks aan de muur wel altijd heel leuk. Dit stoere kunstwerk van HKliving is een echte eyecatcher voor aan de muur, zonder de rust in huis te verstoren, vind ik!"

Kast webbing grijs van HKliving
"Ik vind zo'n beetje alles waar webbing in is verwerkt mooi, maar deze kast is weer net even anders dan wat je normaal ziet. Ik vind de grijze kleur heel stijlvol en de messing greepjes maken het helemaal af!"

Hoekbank Ace van i-Sofa
"Hoewel ik vind dat je ultiem moet kunnen chillen op een bank, vind ik het vaak lompe dingen in de kamer. Maar met de smalle, hoge pootjes, de beige kleur en de extra brede longchair is deze bank supercomfy én stijlvol!""

Serviesserie Nordic Sand van Broste Kopenhagen
"Ik ben een sucker voor mooi servies en ik vind de serviesserie 'Nordic Sand' van het Deense merk Broste Copenhagen dan ook echt prachtig. De naam van deze servieslijn beschrijft precies de inspiratiebron waarop dit toffe servies is gebaseerd; het Scandinavische strand, de zee, zand en schelpen. En wie houdt daar nou niet van?!"

Zie ook:
- Meet the team: Zara
- Meet the team: Mara
- Meet the team: Rosa

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...