Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Sterrenbeeld Tweeling t/m Schorpioen: Deze interieur cadeaus passen bij jou

geschreven door Lynn
Sterrenbeeld Tweeling t/m Schorpioen: Deze interieur cadeaus passen bij jou

Het is weer de maand om een ander of jezelf te verwennen met de leukste cadeautjes. Maar soms kan het erg moeilijk zijn om een cadeau te vinden voor een interieurliefhebber. Geen stress wij schieten je te hulp! Geef een cadeautje voor jezelf of iemand anders op basis van hun sterrenbeeld. Zo geef je zeker weten een uniek cadeau! In deze blog de sterrenbeelden Tweeling, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal en Schorpioen. Kijk je mee?

Tweeling (21 april t/m 21 juni)

Trendy en modegevoelig ben jij zeker. Met je vrolijke en veelzijdige karakter pas jij goed bij de eclectische woonstijl. Van de kleur geel word jij blij en deze combineer je graag met felle kleuren en verschillende materialen. Het liefst word jij verwend met trendy interieurcadeaus.

eclectische-woonkamer-met-gele-vaasBron: Bijmona via HomeDeco Binnenkijken




 

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Bij jou interieur denk je aan zon, zee en strand. Je bent sympathiek, beschermend en geduldig. Kleuren als pasteltinten, wit, lichtgrijs en lichtblauw hou jij van. We zien in de woonstijl veel materialen als linnen, hout, en verschillende stoffen. Omdat jij echt een familiemens bent, is een cadeau als een mooie servies set altijd goed.

lichte-woonkamer-met-pasteltintBron: SOOHME_ via HomeDeco Binnenkijken




 

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Jouw interieur straalt passie en temperament uit. De woonstijl boutique hotel past goed bij jou. Je bent zelfverzekerd, loyaal en betrokken. Warme en rijke kleuren zoals donkergroen, bordeauxrood en koninklijk blauw voel jij je fijn bij. Als cadeau wil jij graag spiegels of items die een beetje gek zijn.

boetiek-hotel-woonkamer-met-kerstboomBron: Arco via HomeDeco Binnenkijken




 

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Jij bent attent, perfectionistisch en soms geheimzinnig. Jouw interieur is licht, ruimtelijk en eenvoudig. Jij houdt van organische en ronde vormen. Aardetinten gecombineerd met koele kleuren, wit, blauw en groen zien we vaak terug in jouw huis. Jij houdt het graag opgeruimd. Daarom zijn opbergers en kamerplaten mooie cadeaus voor jou.

licht-ruimtelijk-woonkamerBron: Bijmargrietinhuis via HomeDeco Binnenkijken




 

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Jouw vrienden omschrijven jou als charmant, romantisch en stijlvol. Deze eigenschappen zien we ook terug in jouw interieur. Jij haalt graag kleuren als roze en blauw in huis. De kleur groen geeft bij jou een gevoel van balans en harmonie. Cadeautjes als een zachte plaid of edelstenen passen helemaal bij jou.

werkplek-groene-muur-met-roze-stoelBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Jij bent erg op je privacy gesteld en trekt je graag terug in je eigen plek. Maar met jouw passievolle karakter houd jij van kleuren als dieppaars, bruinrood, zwart en donkere tinten blauw. Het zit hem jou in de details en daarom word jij blij van cadeaus met mooie details. Denk hierbij aan mooie accessoires met een bijzondere textuur.

diep-groene-hal-met-bloemenBron: Ptmd via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Sterrenbeeld Boogschutter t/m Stier: deze interieur cadeaus passen bij jou
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Tweelingen
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Weegschaal

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...