Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit is het interieur van het sterrenbeeld Tweelingen

geschreven door Zara
Dit is het interieur van het sterrenbeeld Tweelingen

Ben jij geboren tussen 21 mei en 20 juni, dan is jouw sterrenbeeld Tweeling. Het sterrenbeeld Tweeling valt op door zijn charmante, vrolijke en veelzijdige karakter. Tweelingen zijn communicatief erg sterk en zijn steeds bezig hun kennis te vergroten. De behoefte aan verandering is groot, saaiheid is de grootste vijand. Tweeling is een van de meest interessantste sterrenbeeld van de dierenriem, ook dat zien we terugkomen in het interieur. Wij laten je zien wat de interieurwensen van Tweelingen zijn.

Woonstijl

Tweelingen staan graag in het middelpunt. Het interieur hoort daar ook bij. Het is een mix van verschillende interieurstijlen en materialen. Daarom past de eclectische woonstijl perfect bij Tweelingen. Een woonstijl dat wordt afgewisseld met verschillende stijlen. Deze interieurstijl toont de veelzijdigheid van het karakter van Tweelingen.

Eclectisch interieur veel kleurBron: Meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken

Kleuren

Al die verschillende stijlen zorgen natuurlijk ook voor verschillende kleuren. De kleur geel valt goed in de smaak bij Tweelingen. Een vrolijke, opvallende kleur, een kleur die wordt geassocieerd met energie en jeugdigheid. Tweelingen houden ervan om verschillende geeltinten te combineren met andere felle kleuren. Dat zie je voornamelijk terug in de overdaad aan accessoires.

Gele muur felle kleurenBron: Meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken

Materialen

De grootste vijand van Tweelingen is saaiheid. Er zijn dus veel variatie in het interieur van Tweelingen te vinden. Veel verschillende patronen, stoffen en materialen. Het interieur van Tweelingen kan wat chaotisch overkomen, maar voor Tweelingen brengt dit alles rust en straalt het karakter uit.

Gele accessoiresBron: Meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken

Musthaves

Tweelingen zijn erg trendy en modegevoelig. Exclusiviteit staat voor hen op 1. Een echte musthave is dus een meubel wat anderen niet zomaar in huis hebben. En omdat geel de favoriete kleur is van een Tweeling, past een gele fluwelen bank fantastisch in het eclectische interieur. Vergeet de felgekleurde sierkussens niet!

Gele fluwelen bank met felgekleurde sierkussensBron: Meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken

- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Stier
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Ram
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Vissen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...