Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit is het interieur van het sterrenbeeld Ram

geschreven door Zara
Dit is het interieur van het sterrenbeeld Ram

Ben jij geboren tussen 21 maart en 20 april, dan is jouw sterrenbeeld Ram. Het sterrenbeeld Ram valt op door het zelfverzekerde, directe en positieve karakter. Rammen zijn geboren leiders, ze zijn niet kapot te krijgen. Ze zijn erg impulsief en denken vaak niet na voordat ze iets doen of zeggen. Rammen willen vaak in het middelpunt van belangstelling staan. Die energieke levensstijl van de Ram, zorgt ervoor dat ze thuis vaak orde en rust zoeken. Wij laten je zien wat de interieurwensen van Rammen zijn.

Woonstijl

Als je op bezoek gaat bij het sterrenbeeld Ram, word je verwelkomt in een strakke, tijdloze omgeving. Een Ram kan best impulsief zijn, daarom is een tijdloos interieur een perfecte keuze. Het interieur moet van alle gemakken voorzien, functioneel zijn en eenvoud uitstralen. Bij de Ram in huis zal je dus ook niet veel tierelantijntjes vinden. Grote meubels zijn de eyecatchers in hun huis.

Woonkamer met grote bank en zwarte detailsBron: Manieke via HomeDeco Binnenkijken

 

Kleuren

De kleuren rood en goudgeel passen erg goed bij een Ram. Rood is de lievelingskleur van een Ram en staat voor kracht, leiderschap en ambitieus. De kleur goudgeel staat voor zelfverzekerdheid, positiviteit en energie. Rood en goudgeel zijn daarom ook een perfecte combi voor een Ram. Ook in huis zie je deze tinten terugkomen. Vaak in de wat kleinere dingen, maar ze vallen wel op.

Woonkamer met veel rode en oranje detailsBron: Meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken




 

Materialen

Rammen houden van een tijdloos en strak interieur. Materialen als metallic, messing en leer zie je veel terugkomen in het interieur van een Ram. Alle drie de materialen hebben een strakke en tijdloze uitstraling. Ze zijn onmisbaar in het interieur van een Ram.

badkamer met veel zwartBron: Manieke via HomeDeco Binnenkijken




 

Musthaves

De strakke lijnen mogen niet ontbreken in het interieur van een Ram. En daarom is een eettafel met een strak blad en opvallend onderstel een musthave in hun interieur. De eetkamerstoelen zijn van bruin leer en hebben zwarte, metallic poten. Omdat Rammen dol zijn op de kleur rood, is een rode fluwelen fauteuil met messing poten ook een echte musthave.

Zitplek met zwarte detailsBron: Tessy1 via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Deze woonstijl past het beste bij jou volgens jouw sterrenbeeld
- Volgens jouw sterrenbeeld past deze bloem het beste bij jou
- Dit is de beste muurkleur voor jou volgens je sterrenbeeld

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...