Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit is de beste muurkleur voor je volgens je sterrenbeeld

geschreven door Maartje
Dit is de beste muurkleur voor je volgens je sterrenbeeld

Kleuren zijn ontzettend belangrijk voor je gemoedstoestand. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over het kleurenpalet in jouw huis. Het is een plek waar jij thuiskomt, dus jij waarschijnlijk rust wilt hebben. Weet jij niet welke kleur je moet kiezen? Wie weet kun je eens naar jouw sterrenbeeld kijken. Je sterrenbeeld zegt namelijk meer over je dan je misschien denkt, daarom heb ik per sterrenbeeld opgezocht welke kleur het beste bij jou past!

Vissen
Bij dit sterrenbeeld komt er geen verrassende kleur uit, namelijk blauw. Vissen staan bekend om een gevoelig karakter en blauw is een kalmerende kleur. Vissen willen bij thuiskomst rust, warmte en vooral niet afgeleid worden. Vooral een donkerblauwe tint zal het voor vissen erg goed doen.

sterrenbeeldBron: Thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken

Ram
De Ram staat bekend om z'n zelfverzekerde persoonlijkheid. De kleur rood past perfect bij de Ram. Een Ram wilt zich graag in een levendige en gezellige omgeving bevinden. Rood zorgt voor nog meer zelfvertrouwen, voor moed en een optimistische houding. Een andere kleur die het bij de Ram ook goed kan doen is oranje.

sterrenbeeldBron: Smallable

Stier
Bij het sterrenbeeld Stier zie je vaak een voorliefde voor aardetinten. De kleur groen past daarom ook heel goed bij de Stier. Groen creëert een gevoel van comfort, rust en brengt alles in evenwicht. Groen staat bekend om genezing en het is daarom ook fijn om met deze kleur op de muur thuis te komen.

sterrenbeeldBron: Huizemus via HomeDeco Binnenkijken

Tweelingen
Tweelingen staan erom bekend dat ze sociaal zijn en van gezelligheid houden. Tweelingen geven daarom vaak de voorkeur aan lichte en luchtige ruimtes. Geel is een goede kleur voor Tweelingen. Deze kleur staat voor jeugdigheid en zit vol energie. Nu snap ik goed dat je niet zomaar de kleur geel kiest voor op de muur, gelukkig doet helderwit het ook erg goed bij Tweelingen.

sterrenbeeldBron: Old brand new

Kreeft
Kreeft is een sterrenbeeld van zuiverheid. Rustige kleuren zijn goed voor de Kreeft. Een Kreeft staat bekend om gevoeligheid en zijn loyale mensen. Vooral wit doet het erg goed bij de kreeft. Dit biedt bescherming en schijnt een boost aan je creativiteit te geven. Ook brengt het vrede en is het een frisse tint. Kijk wel uit dat je niet alles wit maakt, te veel wit kan namelijk ook het gevoel van isolement en kou geven. Mix wit met wat pasteltinten, want ook deze tinten werken goed voor de Kreeft.

sterrenbeeldBron: Natasja_buijs via HomeDeco Binnenkijken

Leeuw
De koning van de dieren. Zo kan een Leeuw zich ook weleens voelen en houdt daarom ook wel van dramatische kleuren. Donkerpaars is de perfecte kleur voor de Leeuw. Dit is een rijke kleur en geeft veel warmte. Zolang een kleur maar luxe uitstraalt zal het wel goed zitten bij de Leeuw. Bij de kleuren goud en oranje zullen mensen met het sterrenbeeld Leeuw zich ook erg prettig voelen.

sterrenbeeldBron: Clare

Maagd
Maagden houden erg van orde en netheid. Daarom zijn rustige kleuren als pasteltinten en aardetinten perfect voor de Maagd. Binnen de aardetinten is vooral beige een favoriet voor de Maagd. Deze tint is kalm en ingetogen. Beige is een kleur die eenvoudig is en overal bij past, dit is ideaal voor de efficiënte en opgeruimde maagd.

sterrenbeeldBron: jeanettevanluyck via HomeDeco Binnenkijken

Weegschaal
Een Weegschaal is op zoek naar evenwicht en eenvoud. Roze is de kleur voor de Weegschaal. Het is een verfijnde en decadente kleur die elegantie zal geven aan de kamer. Roze symboliseert romantiek, vrouwelijkheid en bescherming. Groen zal het ook erg goed doen bij de Weegschaal. Groen zorgt voor balans, harmonie en stabiliteit. Gelukkig zijn roze en groen een match made in heaven! De tinten staan prachtig bij elkaar. Met deze kleuren is de Weegschaal helemaal in balans.

sterrenbeeld Bron: NikkiMcWilliams

Schorpioen
Schorpioenen zijn vaak wat mysterieus en houden dan ook van rijke kleuren die passen bij hun gepassioneerde persoonlijkheid. Donkere kleuren doen het goed voor de Schorpioen en dan vooral rood, zwart en bruin. Het bruine is eigenlijk een beetje een middenweg van het rood en zwart. Niet jouw kleuren? Warmroze is ook nog een goede kleur.

sterrenbeeldBron: Q-time

Boogschutter
Boogschutters staan vaak bekend om avontuurlijke en levendige mensen. Bij een Boogschutter kan het met kleuren twee kanten op gaan. Heldere en vrolijke kleuren, zoals lime groen, zullen de avontuurlijke kant naar boven halen. Toch zie je vaker dat een Boogschutter eerder naar paars/ pruimkleur neigt. Deze hebben een diepgaander effect en hier zullen de Boogschutters meer rust vinden.

sterrenbeeldBron: Style curator

Steenbok
Steenbokken hebben meer de voorkeur voor traditionelere kleuren. Grijs is de ideale kleur voor hen. Grijs zorgt voor stabiliteit, vrijgevigheid en onafhandelijkheid. Het is belangrijk dat een Steenbok zich veilig voelt en dat effect zal de kleur grijs zeker geven.

sterrenbeeldBron: by_maaikejans via HomeDeco Binnenkijken

Waterman
Een Waterman is fantasierijk en gezellig. Soms zijn ze ook een beetje chaotisch. Watermannen houden van gezellige en vrolijke kleuren. Een kleur als turquoise is dan ook ideaal voor hen. Oranje is een tweede kleur die het bij de Waterman goed zal doen, dit komt door het artistieke karakter.

sterrenbeeldBron: threebirds renovations

Zie ook:

- Dit zijn de mooiste blauwtinten voor op de muur
- Trend: meubels in dezelfde kleur als de achterwand
- Wow! Wist je dat je interieur invloed heeft op je humeur?

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...