Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit zijn de mooiste blauwtinten voor op de muur

geschreven door Mara
Dit zijn de mooiste blauwtinten voor op de muur

Hier op de redactie zijn we dol op blauwe muren! Blauw zorgt voor een frisse look in je interieur en je kunt er alle kanten mee op: donkerblauw is heel chic en met lichtblauw creëer je een luchtige, vrolijke sfeer. Daarbij is de kleur makkelijk te combineren met andere kleuren: geel, groen, wit, grijs, goud, zandtinten... De opties zijn eindeloos. Wij zijn vooral fan van de combinatie met groen en goud, zoals hier te zien op de sfeerfoto van HomeDeco-gebruiker Someoldandsomenew. Een prachtige eethoek met blauwe muren!

In deze blog selecteer ik een aantal van onze favoriete blauwtinten. Tip: je kunt bij ons ook eerst een tester kopen, in plaats van direct een hele pot verf. Zo'n tester heb je al voor €1,99 en bevat een klein rollertje met 30 milliliter verf.

Alle kleuren verf in ons assortiment bekijken? Klik hier!



Sfeerfoto's: Someoldandsomenew en Red Edition

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...