Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Deze woonstijl past het beste bij je volgens jouw sterrenbeeld

geschreven door Julia
Deze woonstijl past het beste bij je volgens jouw sterrenbeeld

Er zijn allerlei manieren om keuzes te maken bij het inrichten van je huis. Je kunt je laten adviseren, je kunt een moodboard maken, maar je kunt ook kijken naar je sterrenbeeld. Ben je benieuwd welke woonstijl het beste bij jou past? In deze blog vertel ik het je aan de hand van jouw sterrenbeeld!

Ram - tijdloos

Als ram kun je het beste gaan voor een tijdloos interieur. Denk aan moderne materialen en kleuren als wit, beige en zwart. Een ram kan nogal impulsief zijn en een tijdloze basis is daarom perfect voor dit sterrenbeeld. Zo kun je af en toe wat trendy items toevoegen en weghalen, maar de basis blijft goed.

tijdloos interieurBron: marloesbareman via HomeDeco Binnenkijken

Stier - landelijk

Als stier houd jij ervan om omringt te zijn door natuur. Welke woonstijl past hier nou beter bij dan de landelijke? Robuuste meubels van natuurlijke materialen zijn perfect voor jouw interieur. Zorg voor een mooie basis met een houten vloer en steek 's avonds de openhaard aan voor een gezellig sfeertje.

klassiekBron: jet via HomeDeco Binnenkijken

Tweeling - romantisch

De tweeling is een echte romanticus. De romantische woonstijl is daarom erg geschikt. Denk aan zachte tinten, meubels met ronde vormen en aaibare stofjes. Deze woonstijl kun je eventueel combineren met de landelijke woonstijl, om hem iets minder 'zoet' te maken.

romantisch interieurBron: juliaberolzheimer

Kreeft - klassiek

De klassieke interieurstijl is heel geschikt voor kreeften. Deze stijl straalt elegantie uit, maar is ook comfortabel. Kreeften houden van knusheid en willen een interieur met 'geleefde' materialen. Kies voor wat donkerdere houttinten, neutrale kleuren en zorg voor symmetrie bij de styling.

klassiekBron: pufikhomes

Leeuw - mid century modern

Leeuwen houden van mooie en opvallende spullen, maar hebben tegelijkertijd behoefte aan een huis zonder poespas. De mid century modern stijl is hierdoor perfect. Bij deze stijl zien we veelal iconische meubels. Het interieur is minimalistisch, we zien veel hout en meubels hebben vaak schuine poten.

mid century modernBron: hkliving

Maagd - modern

Maagden houden ervan als hun interieur georganiseerd is. Ze houden van strakke lijnen en overzicht. De moderne woonstijl is perfect want deze zorgt voor rust. Kleuren die bij deze woonstijl passen zijn wit, grijs, zwart en bruin. Qua materialen kun je bijvoorbeeld denken aan leer, metaal en kunststof.

moderne woonkamerBron: lauraseppanen

Weegschaal - minimalistisch

Weegschalen moeten niks hebben van opvallende en overdadige interieurs. Het tegenovergestelde hiervan is een minimalistisch interieur, wat een geschikte stijl is voor dit sterrenbeeld. Hierbij gebruik je strakke lijnen en kleuren als wit, grijs en zwart. Verwerk verschillende texturen in je interieur om het spannend te houden.

minimalistische eetkamerBron: washplate via HomeDeco Binnenkijken

Schorpioen - industrieel

Schorpioenen houden ervan om op te vallen en een statement te maken. Ze zijn gepassioneerd en zeggen wat ze denken. Hier past de industriële woonstijl perfect bij. Ga voor metalen meubels, zwart en een bakstenen muur.

industriele eethoekBron: interiorbylee via HomeDeco Binnenkijken

Boogschutter - maritiem

Boogschutters zijn echte reizigers. Wanneer ze niet op reis zijn, zien ze graag elementen uit andere landen terug in hun interieur. De woonstijl 'maritiem' geeft je het gevoel bij het strand te zijn. Kleuren als zachtblauw, grijs en groen zijn perfect bij deze woonstijl.

maritiem interieurBron: cotemaison

Steenbok - Scandinavisch

Steenbokken zijn echte workaholics en hebben rust nodig na een lange werkdag. De Scandinavische woonstijl kan ervoor zorgen dat steenbokken hun hoofd weer even leeg kunnen maken. Deze woonstijl is functioneel en sober.

slaapkamer bruin en grijsBron: stadshem

Waterman - Bohemien

De beste woonstijl voor de waterman is Bohemien. Watermannen zijn eigenzinnig en dit zie je zowel in hun leven als in hun huis terug. Deze eigenzinnigheid is goed te combineren met de Bohemien woonstijl. Hierbij kunnen watermannen losgaan met opvallende kleuren en patronen. Vergeet ook de planten niet!

slaapkamer met beigetintenBron: suzannebouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken

Vissen - eclectisch

De beste interieurstijl voor iemand met dit sterrenbeeld is de eclectische stijl. Vissen houden zowel van moderne als meer traditionele meubels en accessoires en binnen de eclectische woonstijl kunnen ze lekker hun gang gaan met allerlei combinaties.

eclectisch interieurBron: huizemus via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Dit behang past het beste bij jouw sterrenbeeld
-Dit is de beste muurkleur voor je volgens je sterrenbeeld
-De leukste vloerkleden voor in jouw slaapkamer

 
 
Shop the look

Shop the look: chic en tijdloos appartement

geschreven door Julia
Shop the look: chic en tijdloos appartement

Dit prachtige appartement bevindt zich in Zweden. Het gebouw stamt uit 1910, waardoor je een aantal mooie klassieke elementen terugziet. Zo zie je bijvoorbeeld in elke ruimte een kroonlijst bij het plafond. Met witte wanden en een lichte houten vloer is er een lichte basis gecreëerd. Behalve in d...

meer...