Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Dit behang past het beste bij jouw sterrenbeeld

geschreven door Julia
Dit behang past het beste bij jouw sterrenbeeld

Door het grote aanbod aan behang kan het behoorlijk lastig zijn om een keuze te maken. Je kunt je keuze maken aan de hand van een kleurenschema of een bepaalde stijl, maar kunt ook kiezen op basis van je sterrenbeeld. Hoe je dit doet? In deze blog vertel ik je welk behang het beste bij jouw sterrenbeeld past.

Ram

De ram is één van de meest gedurfde sterrenbeelden. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen. Het beste behang voor jou is er één met een gewaagde kleur. Mars, ook wel de rode planeet, is de heerser van het sterrenbeeld ram. Om deze reden past een rood behang perfect bij jou. Vind je dat te heftig? Dan kun je ook voor bordeauxrood gaan.

rood behangBron: borastapeter

Stier

De stier houdt ervan om te relaxen. Liever geen drukke prints voor dit sterrenbeeld dus! Ga voor behang met een rustgevende print. Stieren staan niet graag voor verrassingen, daarom past een herhalende print het beste bij jou. Van een behang met bladeren komt jij helemaal tot rust.

behang met bladerenprintBron: foresthomesstore

Tweelingen

Tweelingen staan bekend om hun onstilbare honger naar kennis. Ga daarom voor een behangetje dat jouw actieve brein prikkelt. Denk aan een behang met boeken, kranten of tekst.

behang met krantenBron: bjurfors

Kreeft

Omdat de kreeft een echte huismus is en dus veel naar het behang zal kijken, is het belangrijk om te kiezen voor een niet al te druk behang. Dit sterrenbeeld heeft de neiging om stemmingen van een ander over te nemen, wat veel energie kost. Een rustgevend behang zal er voor zorgen dat jij tot rust komt.

behang met bladerenprintBron: jojodesignstudio

Leeuw

De leeuw wil graag in de aandacht staan. Dit sterrenbeeld is creatief, spontaan en extravert. Een opvallend behang past daarom perfect bij dit sterrenbeeld. Zowel een opvallende print als opvallende kleuren passen bij jou.

behang met opvallende printBron: vintagerefined

Maagd

Dat maagden vaak praktisch denken, betekent niet dat zij je niet kunnen verrassen. Ze hebben een moedige kant die ze af en toe laten zien. Om deze reden past een behang met een onverwachte kleurencombinatie, maar een veilige print, perfect bij jou. Of omgedraaid: een gewaagde print met rustige kleuren.

behang met driehoekenBron: estahome

Weegschaal

Weegschalen zijn vredig en sociaal. De heerser van dit sterrenbeeld is Venus, de planeet van de schoonheid. Het behang dat het beste bij jou past, is er daarom één met een vredige en rustgevende print. Behang met de print van een kalmerend bos is bijvoorbeeld perfect.

behang met bosBron: apartmenttherapy

Schorpioen

De schorpioen is gepassioneerd, mysterieus en intens. Ze houden van luxe en zijn constant in beweging. Behang met een donkere, intense kleur past goed bij jou. Bloemen zijn net als de schorpioen constant in beweging. Combineer deze twee en je hebt het perfecte behang.

behang met bloemenprintBron: carpetright

Boogschutter

Boogschutters staan bekend om hun avontuurlijkheid en zijn altijd onderweg. Een behangetje met een print van een tropische plek zal je daarom heel erg aanspreken. Ook kun je denken aan behang met een foto van de zee, of met Spaanse tegels. Alles wat je kan doen denken aan reizen.

behang met tropische printBron: biancshome via HomeDeco Binnenkijken

Steenbok

Steenbokken zijn harde werkers die je niet snel zult zien relaxen. Het beste behang voor dit sterrenbeeld is daarom een behang dat je laat focussen en creativiteit oproept. Bijvoorbeeld abstract behang, zoals een print van waterverf.

behang met waterverfBron: anewall

Waterman

Voor watermannen is niks te gek. Een behangetje met een aparte print past daarom perfect bij dit sterrenbeeld. Als trendsetter van nature, is de kans groot dat jouw behang even later in allerlei interieurs te zien is.

behang met vissenBron: thealleyex

Vissen

Vissen zijn spiritueel en echte dagdromers die af en toe hun fantasie in de vrije loop laten. Welk behang past hier beter bij dan een behang met wolken? Wanneer je naar dit behang kijkt dwalen je gedachten in een mum van tijd af...

behang met wolkenBron: anewall

Zie ook:
-20x Het leukste retro en vintage behang
-Op deze manier kun je gemakkelijk oud behang verwijderen
-Leuke binnenkomer: behang in de hal

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...