Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Leuke binnenkomer: behang in de hal

geschreven door Julia
Leuke binnenkomer: behang in de hal

Kan jouw hal wel een opknapbeurt gebruiken? Een leuke manier om je hal een nieuwe uitstraling te geven, is door de muren te behangen. Met behang in de hal wordt thuiskomen nog leuker. Omdat je weinig tijd op deze plek in huis doorbrengt, mag het behang best wel wat gedurfder. In deze blog laat ik je vijf hallen met behang zien.

hal met behangBron: arseniclace

Voordelen van behang

Een voordeel van behang is dat het lang meegaat. Als je behang op de juiste manier aanbrengt, kan je er zo'n vijf tot tien jaar plezier aan beleven. Behang geeft veel effect aan een ruimte. Dit is vooral zo bij een behang met een meer aanwezige print. Het voordeel hiervan is dat je weinig meer aan de wanden hoeft te doen qua decoratie. Verder is het een voordeel dat je bij behang altijd een strak resultaat hebt. Bij het schilderen van een muur kan het lastig zijn de kleur egaal aan te brengen, maar bij behang heb je hier geen last van. Tot slot verbergt het oneffenheden. Heb je vlekken op de muur of is je muur niet helemaal egaal? Behang is een handige manier om dit te verbergen.

hal met behangBron: stadshem

hal met behangBron: theinteriorfanatic via HomeDeco Binnenkijken

Voordelen van vliesbehang

Vliesbehang heeft veel voordelen ten opzichte van gewoon behang. Zo is het bijvoorbeeld heel sterk, omdat het is opgebouwd uit verschillende lagen. Daarnaast is het aanbrengen makkelijker. Je kunt de lijm namelijk meteen op de muur smeren en hoeft dus niet eerst alle behang-stroken in te smeren. Dit scheelt ook een hoop tijd. Eenmaal aangebracht heeft het als voordeel dat het bijna niet krimpt. Dit komt omdat de bovenste behanglaag niet meteen in contact staat met de lijm. Tot slot kun je er makkelijk overheen behangen, mocht je graag een nieuw printje willen.

hal met behangBron: studiomariekke

hal met behangBron: karineff via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-10x grijs behang met stoere uitstraling
-Natuurliefhebbers opgelet! Ga voor dit behang
-8x het bewijs dat je de hal ook heel mooi kunt stylen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...