Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Planten

Volgens jouw sterrenbeeld past deze bloem het beste bij je

geschreven door Julia
Volgens jouw sterrenbeeld past deze bloem het beste bij je

Wil je iemand een boeket bloemen geven, maar weet je niet van welke bloemen diegene houdt? Wat dacht je ervan om bloemen te geven die bij zijn of haar sterrenbeeld passen? Hieronder vertel ik je welke bloemen bij welk sterrenbeeld passen. Maar dat is nog niet alles. Je kunt zelfs je bloemen schikken gebaseerd op je sterrenbeeld! Dit kun je doen met de Flower Constellations. Deze bestaan uit een gatenpatroon dat overeenkomt met jouw sterrenbeeld. De bloemen zet je in de gaten. Benieuwd naar dit product? Bij elk sterrenbeeld staat de bijpassende constellatie.

Waterman

Een Waterman denkt vooruit en is allesbehalve conventioneel. Ze willen vooruitkomen in het leven en zijn open boeken. Hun eigenzinnigheid is vaak een symbool dat gerelateerd wordt aan de orchidee. Dit sterrenbeeld is uniek, net zoals de orchidee dit is in kleur en vorm.

orchidee Bron: dekorella

Vissen


Ken je iemand die altijd grappen maakt? Dan is dat waarschijnlijk iemand met het sterrenbeeld vis. Ze hebben een groot gevoel voor humor en een goede intuïtie. Ook zijn ze altijd in harmonie. De witte lelie representeert hun loyaliteit en spiritualiteit. De witte lelie is net zo vredig als het sterrenbeeld vis.

witte lelie Bron: onbekend

Ram


Rammen kunnen koppig zijn. Ze zijn geboren leiders en zijn ambitieus. Bloemen die bij dit sterrenbeeld passen zijn kamperfoelie en distel. De distel staat bekend om de scherpe stekels, wat overeenkomt met het temperament en de koppigheid van de ram.

kamperfoelie
Bron: hubstairs

Stier


Stieren zijn vasthoudend en dit sterrenbeeld wordt vaak verkeerd begrepen. Net als de klaproos, hebben stieren een levendige en positieve kijk op het leven. Ze stralen vertrouwen uit en zijn in staat elk obstakel dat in de weg staat te tackelen. De klaproos laat elk landschap opleven en is vaak een inspiratiebron voor liedjes en gedichten.

klaproos
Bron: nicety

Tweelingen


Tweelingen zijn erg sociaal en energiek van nature en brengen kleur in iedere ruimte. Er wordt vaak gezegd dat ze twee kanten hebben, maar dit komt simpelweg door hun besluiteloosheid. Hun levendige persoonlijkheid past perfect bij de karakteristieken van lavendel.

lavendel
Bron: onbekend

Kreeft

Kreeften staan er bekend om dat ze gul en aardig zijn. Ze worden gemotiveerd door hun familie en hun persoonlijke leven is harmonieus. Hun verzorgende persoonlijkheid past het beste bij de eigenschappen van de witte roos. De witte roos staat voor puurheid en harmonie.

witte roos
Bron: my-full-house

Leeuw


Leeuwen hebben een sterke en onverschrokken persoonlijkheid. Ze zitten vol positiviteit en creativiteit en kunnen iedereen opfleuren. De bloem die het beste bij de leeuw past is de zonnebloem, die net zo fel en levendig is als de leeuw. De zonnebloem representeert passie en creativiteit en staat symbool voor de zon.

zonnebloem
Bron: onbekend

Maagd


Maagden staan er bekend om dat ze opgewekt en bruisend zijn. Ze hebben een positieve kijk op het leven. Verrassend genoeg zijn de bloemen die het beste bij dit sterrenbeeld passen fel en klein, zoals de boterbloem. De kleurrijke eigenschappen van de boterbloem reflecteren de zonnige en opgewekte kijk op het leven van dit sterrenbeeld.

boterbloem
Bron: onbekend

Weegschaal


Weegschalen staan er bekend om van mooie dingen te houden en staan in contact met hun romantische kant. Ze kunnen niet tegen onrust en onrechtvaardigheid. De schoonheid van de roos representeert de weegschaal. Een roos is onderscheidend in kleur. Elk blaadje symboliseert een laag van liefde. Met een boeket van rozen maak je een weegschaal heel erg blij.

boterbloem
Bron: immyandindi

Schorpioen


Schorpioenen zijn mysterieus en intelligent. Je weet nooit wat een schorpioen voor je in petto heeft. Dit sterrenbeeld heeft een sterke wil en heeft eigenschappen die kunnen zorgen voor sterke vriendschappen. De bloem van dit sterrenbeeld is de donkerrode geranium. Deze is net zo dramatisch en mysterieus als een schorpioen.

geranium
Bron: onbekend

Boogschutter


Zonder boogschutters zou het leven maar saai zijn. Ze worden omschreven als sympathiek, grappig en loyaal. De bloem van dit sterrenbeeld is de anjer. Anjers zijn te krijgen in allerlei kleuren en representeren liefde, geluk en bewondering. Anjers worden beschreven als verfijnd en charmant.

geranium
Bron: fashionablehostess

Steenbok


Steenbokken staan er bekend om dat ze hard werken en vasthoudend zijn. De bloem die het beste bij dit sterrenbeeld past, is het tuinviooltje. Deze staat namelijk net als de steenbok voor spiritualiteit en echte vriendschap. Tuinviooltjes kunnen overleven met extreme temperaturen en zijn een teken van de lente.

geranium
Bron: southernliving

Let op: de kortingscode is geldig tot en met eind maart 2019.

Zie ook:
-Dit is de beste kleur voor je slaapkamer volgens je sterrenbeeld
-Deze plant past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld
-Deze kleur past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

 
 
Woonkamer

5 stylingtips voor als je een grijze bank hebt

geschreven door Mara
5 stylingtips voor als je een grijze bank hebt

Heb jij ook een grijze bank in je zithoek en ben je nog niet helemaal tevreden over het geheel? Of heb je gewoon zin in een nieuwe look of wat extra inspiratie? In dit artikel geef ik 5 stylingtips voor grijze banken. Kijk mee! Foto: Manon0903 via HomeDeco Binnenkijken Kies é...

meer...