Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Deze kleur past het beste bij jouw sterrenbeeld

Deze kleur past het beste bij jouw sterrenbeeld

Een kleur uitkiezen voor in een ruimte in huis kan natuurlijk met behulp van inspiratie op Pinterest of Instagram. Je interieur is erg persoonlijk en al helemaal de kleur die je kiest in je huis. Maar je zou je ook kunnen laten leiden door jouw sterrenbeeld. Elk sterrenbeeld heeft namelijk een eigen kleur. In deze blog vertellen we je welke kleur het beste bij jou past!

Ram - Rood

Rood versterkt passie, energie en actie. De kleur staat voor enthousiasme, wat ervoor zorgt dat je actiever en meer gedreven bent. Een ram vindt het niet fijn om genegeerd te worden. Hoe meer roodtinten een ram om zich heen verzameld, hoe meer kracht hij/zij heeft.

rode-slaapkamer-muurBron: Bouw_huisje via HomeDeco Binnenkijken

Stier - Groen

Fris groen zorgt voor kracht en versterkt de connectie met de natuur. Groen staat voor groei, en de stier staat voor vooruitgang.

groene-muur-plantenBron: Stylynnterior via HomeDeco Binnenkijken

Tweeling - Geel

Geel geeft een tweeling energie en wekt nieuwsgierigheid op. Een tweeling is van nature enthousiast en opgewekt. Boots de warme zon na met geel en laat je interieur oplichten. Geel zorgt voor focus en mentale kracht bij een tweeling.

gele-muur-en-accessoires-schildpadBron: Meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken

Kreeft - Wit/zilver

Wit en zilver verbinden een kreeft met zijn/haar intuïtie. Deze kleuren staan symbool voor het glinsterende oppervlakte van water en de schijnende maan, en staan voor intuïtie en zuiverheid. De kleuren vergroten de gevoeligheid en het begrip van een kreeft.

keuken-wit-grijs-zweeflampBron: Splitlevelhome via HomeDeco Binnenkijken

Leeuw - Goud

Goud versterkt het warme hart en de positieve energie van een leeuw. Deze kleur van koningschap en klasse is altijd het symbool geweest van kracht en aanzien. Goud zorgt ervoor dat een leeuw de aandacht krijgt die hij/zij wil en versterkt de optimistische kijk op het leven.

mediteraanse-woonkamer-goud-bruinBron: Styledbymarit via HomeDeco Binnenkijken

Maagd - Groen en bruin

Bruin en groen zorgen ervoor dat een maagd gefocust blijft op groei. Bruin staat voor stabiliteit en ondersteunt de zorgvuldige en systematische aanpak van de maagd. Groen is in de natuur de kleur van groei en leidt tot zelfverbetering.

rood-bruine-bank-woonkamerBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken

Weegschaal - Roze en lichtblauw

Roze en lichtblauw helpen om het hart van een weegschaal te openen. Deze kleuren zorgen voor kalmte en vriendelijkheid. Lichtblauw symboliseert een koel en subtiel briesje en vergroot helderheid en balans. Roze roept daarentegen de liefhebbende natuur op van een weegschaal.

roze-muur-schilderij-woonkamerBron: Mojoinhuis via HomeDeco Binnenkijken

Schorpioen - Zwart

Donker, mysterieus zwart houdt de schorpioen nieuwsgierig en gefocust op verandering. Zwart representeert de dieptes waarin de schorpioen verblijft, en versterkt zijn drijfkracht om verder te kijken dan de oppervlakte.

all-black-keukenBron: Manieke via HomeDeco Binnenkijken

Boogschutter - Paars

Paars is de kleur van spiritualiteit en bewustzijn. Het zorgt ervoor dat de boogschutter meer open is. Daarnaast bezorgt deze kleur een boogschutter natuurlijk geluk en zorgt het ervoor dat de boogschutter gedreven wordt om continu zijn/haar horizon te verbreden.

paarse-muur-baksteen-keukenBron: Marrit11 via HomeDeco Binnenkijken

Steenbok - Bruin en grijs

Aards grijs en bruin helpen de steenbok om het meest praktische pad in het leven te nemen. Deze kleuren vergroten de betrouwbaarheid en het traditionalisme van een steenbok. Grijs vergroot de conservatieve natuur en no-nonsense aanpak, en bruin versterkt de vastberadenheid en streving naar het bereiken van doelen.

bruin-en-grijs-eetkamer-theepotBron: Heerlijk_t_huis via HomeDeco Binnenkijken

Waterman - Blauw

Kalm blauw helpt de goede ideeën van de Waterman aan te moedigen en zorgt voor balans in zijn/haar rusteloze energie. Blauw staat voor weidsheid en zorgt ervoor dat ideeën soepel stromen en gesprekken vloeiend verlopen.

donkerblauwe-slaapkamer-kastenBron: Jasperburg via HomeDeco Binnenkijken

Vissen - Lichtgroen

Lichtgroen zorgt voor herstel en vernieuwing en verbindt een vis met zijn/haar onderbewustzijn. Lichtgroen is de kleur van leven en representeert vernieuwing en inspiratie. Het stimuleert herstel en energie.

lichtgroene-woonkamer-cognac-bankBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken

Jouw sterrenbeeld op een poster

Geloof jij niet zo in sterrenbeelden en hun bijpassende kleuren? Deze posters hebben zich hier ook niet aan gehouden, maar zijn wel echte eye-catchers in jouw interieur!

Zie ook:
- Deze 5 stylingfoutjes laten je woonkamer onbewust goedkoper ogen
- Dit is de ideale tuin volgens jouw sterrenbeeld
- Tips om je planten de winter door te helpen

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...