Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Deze kleur past het beste bij jouw sterrenbeeld

geschreven door Julia
Deze kleur past het beste bij jouw sterrenbeeld

Een kleur uitkiezen voor je huis kan natuurlijk aan de hand van inspiratie op Pinterest of Instagram. Maar deze zou je ook uit kunnen kiezen aan de hand van jouw sterrenbeeld. Elk sterrenbeeld heeft namelijk een eigen kleur. Hieronder vertel ik per sterrenbeeld welke kleur erbij past.

Ram - Rood

Rood versterkt passie, energie en actie. De kleur staat voor enthousiasme, wat ervoor zorgt dat je actiever en meer gedreven bent. Een ram vindt het niet fijn om genegeerd te worden. Hoe meer roodtinten een ram om zich heen verzameld, hoe meer kracht hij/zij heeft.

rode woonkamer Bron: domino

Stier - Groen

Fris groen zorgt voor kracht en versterkt de connectie met de natuur. Groen staat voor groei, en de stier staat voor vooruitgang.

groene wand Bron: formmakers

Tweeling - Geel

Geel geeft een tweeling energie en wekt nieuwsgierigheid op. Een tweeling is van nature enthousiast en opgewekt. Boots de warme zon na met geel en laat je interieur oplichten. Geel zorgt voor focus en mentale kracht bij een tweeling.

geel interieur Bron: histor

Kreeft - Wit/zilver

Wit en zilver verbinden een kreeft met zijn/haar intuïtie. Deze kleuren staan symbool voor het glinsterende oppervlakte van water en de schijnende maan, en staan voor intuïtie en zuiverheid. De kleuren vergroten de gevoeligheid en het begrip van een kreeft.

woonkamer wit en grijs Bron: vt wonen

Leeuw - Goud

Goud versterkt het warme hart en de positieve energie van een leeuw. Deze kleur van koningschap en klasse is altijd het symbool geweest van kracht en aanzien. Goud zorgt ervoor dat een leeuw de aandacht krijgt die hij/zij wil, en versterkt de optimistische kijk op het leven.

gouden accessoires Bron: onbekend

Maagd - Groen en bruin

Bruin en groen zorgen ervoor dat een maagd gefocust blijft op groei. Bruin staat voor stabiliteit en ondersteunt de zorgvuldige en systematische aanpak van de maagd. Groen is in de natuur de kleur van groei en leidt tot zelfverbetering.

slaapkamer groen en bruin Bron: onbekend

Weegschaal - Roze en lichtblauw

Roze en lichtblauw helpen om het hart van een weegschaal te openen. Deze kleuren zorgen voor kalmte en vriendelijkheid. Lichtblauw symboliseert een koel en subtiel briesje en vergroot helderheid en balans. Roze roept daarentegen de liefhebbende natuur op van een weegschaal.

roze en blauwe slaapkamer Bron: onbekend

Kussenhoes Mars 45x45 cm
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Brick Cube | Roze
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend

Schorpioen - Zwart

Donker, mysterieus zwart houdt de schorpioen nieuwsgierig en gefocust op verandering. Zwart representeert de dieptes waarin de schorpioen verblijft, en versterkt zijn drijfkracht om verder te kijken dan de oppervlakte.

zwarte slaapkamer Bron: ikea

Boogschutter - Paars

Paars is de kleur van spiritualiteit en bewustzijn. Het zorgt ervoor dat de boogschutter meer open is. Daarnaast bezorgt deze kleur een boogschutter natuurlijk geluk en zorgt het ervoor dat de boogschutter gedreven wordt om continu zijn/haar horizon te verbreden.

paars interieur Bron: deardesigner

Steenbok - Bruin en grijs

Aards grijs en bruin helpen de steenbok om het meest praktische pad in het leven te nemen. Deze kleuren vergroten de betrouwbaarheid en het traditionalisme van een steenbok. Grijs vergroot de conservatieve natuur en no-nonsense aanpak, en bruin versterkt de vastberadenheid en streving naar het bereiken van doelen.

slaapkamer bruin en grijs Bron: blissfulbblog

Waterman - Blauw

Kalm blauw helpt de goede ideeën van de Waterman aan te moedigen en zorgt voor balans in zijn/haar rusteloze energie. Blauw staat voor weidsheid en zorgt ervoor dat ideeën soepel stromen en gesprekken vloeiend verlopen.

blauw interieur Bron: femkeido

Vissen - Lichtgroen

Lichtgroen zorgt voor herstel en vernieuwing en verbindt een vis met zijn/haar onderbewustzijn. Lichtgroen is de kleur van leven en representeert vernieuwing en inspiratie. Het stimuleert herstel en energie.

lichtgroene muren Bron: avenuelifestyle

Zie ook:
-Dit is de top 5 populairste interieurkleuren op het moment
-5x rustige maar verrassende kleurencombinaties
-Zo kies je de juiste kleur voor de slaapkamer

 
 
Woonkamer

3 redenen waarom jij voor een marmeren tafel moet gaan

geschreven door Charlotte
3 redenen waarom jij voor een marmeren tafel moet gaan

Een marmeren tafel is iets wat je niet vaak ziet in een interieur. Maar hoe mooi zijn deze tafels? Je creëert een prachtige chique uitstraling in jouw interieur. Ik geef jou drie redenen waarom jij voor een marmeren tafel moet gaan. 1. Een marmeren tafel kan in elk type interieur Marmeren eettaf...

meer...