Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Tuin10
Tuin

Dit is de ideale tuin volgens jouw sterrenbeeld

Dit is de ideale tuin volgens jouw sterrenbeeld

Het is weer tijd voor een artikel over sterrenbeelden! Ben je van plan je tuin binnenkort eens flink onder handen te nemen? Hieronder lees je hoe jouw tuin eruit zou moeten zien volgens je sterrenbeeld. Wie weet helpt het je om bepaalde keuzes te maken.

Ram

Ze staan bekend om hun enthousiasme, creativiteit, moed en impulsiviteit. De ideale tuin voor jou bevat kalme kleuren om jouw impulsieve brein wat te kalmeren. Ga niet voor een standaard schutting, maar liever voor een 'muur' van bladeren.

moderne-tuin-met-klimop Bron: homestolove

Stier

Koppig, doorzettingsvermogen, geduldig en betrouwbaar. Deze eigenschappen behoren tot het sterrenbeeld stier. Stieren zoeken een balans tussen praktisch en esthetisch. De perfecte tuin is daarom een combinatie van ruige natuur en details. Een stromend watertje zal je kalmeren bij een koppige bui.

tuin met fonteinBron: todhunterearle

Tweelingen

Tweelingen zijn fantasierijk, flexibel en energiek. Jouw tuin moet energie uitstralen, maar ook schoonheid. Denk aan stijlvolle paden en planten met levendige kleuren. Wat jij nodig hebt is zowel een plek waar je je fantasie kwijt kunt, als een plek om lekker te relaxen wanneer je energie even op is na een creatieve bui.

tuin met water en bloemenBron: Underatinroof

Kreeft

Jouw sterke punten zijn dat je loyaal, zorgzaam en betrouwbaar bent. Jouw ideale tuin is er één die uitnodigend en kalmerend is. Met de beplanting moet het helemaal goed komen, aangezien kreeften bekend staan om hun groene vingers.

kleurrijke tuinBron: Roomfortuesday

Leeuw

Leeuwen zijn enthousiast, zelfverzekerd en moedig. Bij het sterke karakter van de leeuw past een opvallende tuin het beste. Zorg ervoor dat je tuin levendig is en blijdschap uitstraalt. Ga voor bloemen, plantenbakken en planten met levendige kleuren. En vergeet de gekleurde accessoires niet!

kleurrijke-tuin Bron: theah via HomeDeco Binnenkijken

Maagd

Jij bent nauwkeurig, oplettend, zorgzaam en analytisch. Jij zorgt goed voor je omgeving en dus ook voor je tuin. Jouw ideale tuin is netjes en schoon. Jouw tuin moet helemaal kloppend zijn. Alles op elkaar afgestemd qua kleur, materialen en planten.

moderne tuinBron: fallingwaterlandscape

Schorpioen

Vastberaden, gepassioneerd en charismatisch. Dat zijn de eigenschappen van de schorpioen. De tuin van een schorpioen moet geordend zijn, maar wel chic. Aandacht voor details is ook erg belangrijk. Denk aan perfect geplaatste spots, patronen die terugkomen en plantenbakken die perfect op een rij staan.

comfortabele chique tuinBron: dwell

Weegschaal

Jouw sterke eigenschappen zijn dat je sociaal, vredelievend en charmant bent. Ook balans is erg belangrijk voor jou en dit is ook belangrijk voor jouw tuin. Ga een balans tussen romantisch en elegant. Omdat jij je tuin wilt delen met zowel je geliefde als je vrienden is het belangrijk dat je hier bij de inrichting een balans vindt. Ga voor harmonie en comfort en warme en koele tonen.

romantische tuin Bron: Trendehouse

Steenbok

Ze staan bekend om hun ambitie, geduld, loyaliteit en behoefte aan comfort. Deze laatste eigenschap is perfect voor de tuin. Ga voor een fijne loungebank, hangmat, of ligbed. De keuze is aan jou. Wil je volop relaxen? Ga dan voor een vakantiesfeer met tropische planten en sprekende kleuren.

tuin met loungebank en pergola Bron: Beloveleey

Waterman

Jij bent inventief, assertief en bedachtzaam. Watermannen zoeken comfort in verfijnde omgevingen. Bij jouw tuin gaat het je niet om toeters en bellen maar om emotie. Perfect daarbij past een Zen-tuin. Hier verdwijnen je negatieve emoties en boze gevoelens spontaan. Zeer geschikt ook om al je vrienden uit te nodigen, want jij vindt vriendschappen heel belangrijk.

japanse tuinBron: Googodecor

Vissen

Vissen zijn vaak in gedachten in hun eigen fantasierijke wereld. Als echte dromers en idealisten hebben zij een tuin nodig waarin ze even kunnen ontsnappen aan de realiteit. Wat past hier beter bij dan een Boheemse tuin? Denk aan een houten pergola, een fontein en hoge bomen.

bohemien-tuin-met-pergolaBron: Designmag

Boogschutter

Onafhankelijk, creatief, zorgzaam en avontuurlijk. Het zijn typische eigenschappen van een boogschutter. Die laatste eigenschap is goed te verwerken in je tuin. Denk aan exotische elementen zoals felle kleuren, tropische planten, maar ook een comfortabele plek waar kunt wegdromen naar een heerlijk warm land met zon, zee, strand...

tropische tuin Bron: floragrubb

Zie ook:
-Dit is de beste kleur voor je slaapkamer volgens je sterrenbeeld
-Op zoek naar een huis? Volgens je sterrenbeeld is dit jouw droomhuis
-Volgens jouw sterrenbeeld past deze bloem het beste bij je

Inspiratie

5 Tips om muggen op afstand te houden

geschreven door Gabrielle
5 Tips om muggen op afstand te houden

Muggen kunnen een ware plaag zijn, vooral tijdens de warme zomermaanden. Ze lijken altijd op de loer te liggen, klaar om hun kans te grijpen zodra je buiten zit of zelfs binnen bent. Gelukkig zijn er verschillende effectieve manieren om muggen te verdrijven en te voorkomen da...

meer...