Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit is het interieur van het sterrenbeeld Stier

geschreven door Zara
Dit is het interieur van het sterrenbeeld Stier

Ben jij geboren tussen 21 april en 20 mei, dan is jouw sterrenbeeld Stier. Het sterrenbeeld Stier valt op door zijn vastberadenheid, volhardendheid en zijn doorzettingsvermogen. Stieren gaan door als anderen allang hebben opgegeven. Stieren nemen geen risico’s, maar gaan opzoek naar financiële en emotionele zekerheid. Stier is een aardeteken en ook dat zien we terugkomen in het interieur. Wij laten je zien wat de interieurwensen van Stieren zijn.

Woonstijl

In het interieur van een Stier staan warmte en rust centraal. De landelijke stijl komt dan ook goed tot zijn recht bij een Stier. Grote, ruime meubels met een donkere houten frame geven een Stier stabiliteit, warmte en een gevoel van luxe en comfort. Bovenal is het huis van de Stier een huis waar een verhaal wordt verteld en dat geschiedenis ademt.

zwarte hangstoel in de woonkamerBron: Mixed_by_moon via HomeDeco Binnenkijken

Kleuren

Het sterrenbeeld Stier is een aardeteken, dit zien we dan ook terug in het interieur. De kleuren groen en bruin staan zeker niet verkeerd in het interieur van een Stier. Zo staat groen voor rust en stabiliteit, en staat bruin voor vertrouwen en neutraliteit. Het groen komt terug in de vorm van planten. Planten zijn voor Stieren een frisse tegenhanger op de donkere meubels. Ook aardetinten als terracotta en diverse bruintinten komen overal terug in het interieur van een Stier. Deze kleuren bewaren de rust en warmte in het interieur.

Aardetinten in slaapkamerBron: Marielouisevd via HomeDeco Binnenkijken

Materialen

Stieren houden van een landelijk interieur. De natuurlijke materialen mogen daarom ook zeker niet ontbreken. Hout, rotan en leer zijn dé materialen in de woonstijl van een Stier. Er zit ook een sensuele kant aan een Stier. Dit komt tot uiting door exotische dierenprints op kussens en het behang met tropische patronen. Alle materialen creëren een veilige omgeving waarin de Stier heerlijk kan cocoonen.

Abstracte potjes en decoratieBron: Dutchhomelabel via HomeDeco Binnenkijken

Musthaves

Een Stier houdt van luxe en comfort. Een ultieme loungebank is voor Stieren dan ook een echte must. Een grote, ruime bank waar je met de hele familie op kan ploffen. Omdat Stieren ook een sensuele kant hebben, mogen de exotische sierkussens niet vergeten worden.

Houten eettafel met witte stoelBron: Littlelofts via HomeDeco Binnenkijken

- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Ram
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Vissen
- Zo kun je je slaapkamer het beste inrichten volgens je sterrenbeeld

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...