Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Zo kun je je slaapkamer het beste inrichten volgens je sterrenbeeld

geschreven door Marie-Louise
Zo kun je je slaapkamer het beste inrichten volgens je sterrenbeeld

Het is weer tijd voor een blog over sterrenbeelden en interieur! Dit keer vertel ik je hoe je jouw slaapkamer het beste kunt inrichten wanneer je jouw sterrenbeeld als uitgangspunt neemt. Hierbij neem ik meteen een aantal trends van 2021 mee, inclusief de mooiste vloerkleden met jouw sterrenbeeld als print!

Ram

Onmisbaar voor een ram is een nachtkastje. Rammen houden ervan om door te werken en willen graag hun boeken en agenda dichtbij hebben, en wat is hier een betere plek voor dan het nachtkastje? Qua kleur is roze een goede optie. Deze versterkt het optimisme van de ram.

slaapkamer roze accenten Bron: Solnet-sy

Stier

Gezelligheid staat voorop in de slaapkamer van een stier. Stieren houden ervan om uit te slapen en hechten daarom veel waarde aan een comfortabel bed. En vergeet de kussens en plaids niet. Qua kleuren kun je het beste gaan voor donkere tinten.

zwarte slaapkamer Bron: Homedeedee

Tweelingen

Tweelingen houden van de lente en in de slaapkamer kun je dit doorvertalen door voor pastelkleuren te gaan, prints van bloemen of een leuk vaasje met bloemetjes. Geel is dan ook een geschikte kleur.

slaapkamer met roze en lichtbruin Bron: Casaefesta

Kreeft

Kreeften zijn vaak dromerig. Hier past de vintage stijl perfect bij. Dit seizoen zijn antieke spullen helemaal in en de slaapkamer is een perfecte plek voor deze pronkstukken. Denk aan een vintage make-uptafel, een mooie fauteuil of behang met een vintage look. Als het gaat om kleur kun je het beste gaan voor een kalme tint.

vintage slaapkamer Bron: vintagewhitesblog

Leeuw

Een leeuw pronkt graag met zijn of haar spullen. Wat hier goed bij aansluit in de slaapkamer is een opvallend hoofdbord achter het bed. Vooral die met een art deco stijl of gemaakt van velvet zijn perfect. Qua kleur mag je best uitpakken!

slaapkamer met fluwelen accenten Bron: Cairnhome

Maagd

Mensen met het sterrenbeeld maagd houden van minimalisme. Een chique grijstint is daarom perfect voor dit sterrenbeeld. Maak het geheel af met minimalistische accessoires.

minimalistische slaapkamer grijs Bron: Cocolapinedesign

Weegschaal

Weegschalen houden van een chic interieur en zijn een tikkeltje narcistisch. Een spiegel is daarom geen overbodig item in de slaapkamer. Ga voor een statement spiegel met bijvoorbeeld een vintage look en goud.

witte slaapkamer met gouden details Bron: thesimplyluxuriouslife

Schorpioen

Populaire kleuren voor de slaapkamer dit jaar zijn donkergroen en marineblauw. Schorpioenen houden van mysterie en daar passen deze kleuren perfect bij. Voor wat meer warmte kun je koperen of gouden accessoires toevoegen.

donkerblauwe slaapkamer Bron: Acnnhome

Boogschutter

Boogschutters zijn praktisch en avontuurlijk. Wat sluit hier beter bij aan dan een bed gemaakt van pallets? De meeste boogschutters zullen deze ook nog eens zelf kunnen maken omdat ze zo handig zijn! Verder zullen boogschutters erg blij worden van planten in de slaapkamer. Zo hebben ze het gevoel dat ze buiten slapen, hun favoriete plek.

slaapkamer pallets Bron: jellinadetmar

Steenbok

Steenbokken houden van minimalisme in hun interieur. Hier past de industriële woonstijl perfect bij. Personen met dit sterrenbeeld zijn ook altijd erg fan van technologische snufjes, dus je kunt eventueel wat gadgets neerzetten. Tot slot zit je met grijs sowieso goed.

industriële slaapkamer Bron: muralswallpaper

Waterman

Watermannen zijn creatieve personen. Een trend die hier goed bij aansluit is die van tribal- en etnische prints. Om je inspiratie aan te wakkeren kun je het beste gaan voor warme kleuren als oranje, rood of geel.

etnische prints slaapkamer Bron: elramlahamra

Vissen

De beste sfeer voor de slaapkamer van iemand met het sterrenbeeld vis is een kalme sfeer. Denk aan zachtroze, groen en blauw. Als decoratie kun je het beste gaan voor accessoires gemaakt van glanzende materialen zoals glas, metaal of fluweel en spiegels.

etnische prints slaapkamer Bron: Gangbeauty

Zie ook:
-Dit is de ideale tuin volgens jouw sterrenbeeld
-Op zoek naar een huis? Volgens je sterrenbeeld is dit jouw droomhuis
-Volgens jouw sterrenbeeld past deze bloem het beste bij je

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...