Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit is het interieur van het sterrenbeeld Weegschaal

geschreven door Gaby
Dit is het interieur van het sterrenbeeld Weegschaal

Ben jij geboren tussen 23 september en 22 oktober? Dan is jouw sterrenbeeld Weegschaal. De heersende planeet over het sterrenbeeld Weegschaal is Venus. De planeet Venus staat onder andere voor liefde, affectie en schoonheid. Het is dus logisch dat Weegschalen bekendstaan als charmant, romantisch, kunstzinnig en stijlvol...

Je zou het bijna niet verwachten maar verrassend genoeg zijn Weegschalen altijd op zoek naar balans in het leven. Iets waar Weegschalen wat meer moeite mee hebben is het maken van bepaalde keuzes.

Om je hier een handje bij te helpen laten we je alvast zien welke interieurstijl goed bij een Weegschaal past!

Woonstijl

Het interieur van een Weegschaal past goed bij de karaktereigenschappen van het sterrenbeeld. De inrichting is stijlvol, elegant en romantisch. De ruimte straalt rust uit en wordt gemixt met luxe of klassieke elementen. Zolang het maar niet over de top is. Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn sociaal en houden daarom van open ruimtes die gezellig aanvoelen.

stijlvolle eetkamerBron: Casadidenise via HomeDeco Binnenkijken

Kleuren

Het sterrenbeeld Weegschaal behoort tot het lucht element en daarnaast hebben Weegschalen een zachtaardige persoonlijkheid. Kleuren die hier goed mee samengaan zijn roze en lichtblauw. Daarnaast is het voor een Weegschaal goed om te werken met de kleur groen, groen zorgt namelijk voor een gevoel van balans en harmonie in huis.

woonkamer groene bankBron: MyDomaine

Materialen

Haal de romantiek in huis met zachte en warme materialen, maar wees niet bang om dit te mixen met wat hardere materialen die luxe uitstralen. Denk hierbij aan fluweel en messing / goud. Door hier een mix van te maken, creëer je de balans die voor een Weegschaal zo belangrijk is.

knusse woonkamerBron: Marloes126 via HomeDeco Binnenkijken

Musthaves

Voor Weegschalen zijn er een aantal items die eigenlijk niet mogen ontbreken in huis. Denk hierbij aan een zachte plaid, een geurkaars, spiegels, planten (ook planten kunnen zorgen voor rust in huis) en prachtige edelstenen.

slaapkamer spiegel met pluimenBron: Casadidenise via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Maagd
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Leeuw
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Kreeft

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...