Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit is het interieur van het sterrenbeeld Maagd

geschreven door Tess
Dit is het interieur van het sterrenbeeld Maagd

Of je er nu wel of niet in gelooft, het blijft altijd leuk om te kijken wat de sterren zeggen over jou als persoon! Mensen die tussen 23 augustus en 22 september zijn geboren, hebben als sterrenbeeld Maagd. Een Maagd is attent, perfectionistisch, kieskeurig en soms een beetje geheimzinnig.

Eens per maand vragen wij aan de sterren welke woonstijl het beste bij jou past. Ben jij een Maagd? Dan moet je deze blog echt even lezen!

Woonstijl

Een Maagd kan intense emoties ervaren, maar laat deze liever niet zien aan anderen. Dit zie je terug in hun woonstijl. De woonstijl van een Maagd is vaak basic maar elegant. Hij of zij voelt zich het meeste thuis in een interieur dat licht, ruimtelijk en eenvoudig is. Iets wat een Maagd minder prettig vindt, zijn extravagante items of strakke lijnen. Ze gaan juist liever voor organische ronde vormen.

sterrenbeeld-maagd-woonstijlBron: Charisathome via HomeDeco Binnenkijken

Kleuren

Omdat een Maagd behoort tot het element aarde kun je ook het beste gaan voor aardetinten zoals beige en mokka. Daarnaast houdt een Maagd zijn interieur het liefst zo licht mogelijk. Aardetinten kunnen dus goed gecombineerd worden met koele tinten van wit, blauw en groen. Wil je het interieur iets spannender maken? Ga dan voor een opvallende kleur op één muur.

sterrenbeeld-maagd-kleurenBron: Linda403 via HomeDeco Binnenkijken

Materialen

Natuurlijke materialen die rust uitstralen. Dit is heel belangrijk in een interieur van een Maagd. Ga bijvoorbeeld voor hout, bamboe, jute en wol. Dit zijn allemaal materialen die rust en eenvoud brengen in een interieur.

sterrenbeeld-maagd-materialenBron: Groen_stekje via HomeDeco Binnenkijken

Musthaves

Omdat een Maagd graag dicht bij de natuur staat, zijn kamerplanten een echte musthave in het interieur! Daarnaast heeft een Maagd oog voor detail, maar is te veel poes pas niet gewenst. Wanneer het huis van een Maagd opgeruimd en netjes is, heeft hij of zij rust in het hoofd. Stijlvolle opbergers kunnen dan ook niet ontbreken in hun interieur.

sterrenbeeld-leeuw-woonstijlBron: Wonenbijiris via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Leeuw
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Kreeft
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Tweelingen

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...