Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit is het interieur van het sterrenbeeld Leeuw

geschreven door Tess
Dit is het interieur van het sterrenbeeld Leeuw

Wanneer je geboren bent tussen 23 juli en 22 augustus is jouw sterrenbeeld een leeuw. Volgens de sterren zijn leeuwen onder andere loyaal, betrokken, zelfverzekerd en sympathiek. Laat ik nou net een leeuw zijn ;).

Een sterrenbeeld kan veel zeggen over jouw persoonlijkheid en karaktereigenschappen. Wij vinden het natuurlijk heel interessant om te kijken welke woonstijl bij een sterrenbeeld past. Deze keer dus de beurt aan de leeuwen onder ons. Kijk mee!

Woonstijl

Het interieur van een leeuw moet passie en temperament uitstralen. Leeuwen staan graag in de belangstelling en vinden dat hun interieur dit ook mag! Het interieur is dan ook alles behalve saai. Opvallende meubels worden gecombineerd met exotische accessoires. Een woonstijl die hier goed bij past, is boutique hotel. Mag het allemaal wat minder extravagant? Een eclectisch interieur past ook perfect bij de leeuw.

sterrenbeeld-leeuw-woonstijlBron: Dailydoseofgoldie via HomeDeco Binnenkijken

Kleuren

De kleuren die in jouw eigen koninkrijk voorkomen zijn warme, rijke kleuren. Een huis vol witte muren zal je niet snel tegenkomen bij een leeuw. Denk aan kleuren als donkergroen, bordeauxrood en koninklijk blauw. De leeuw zal snel kiezen voor zwarte, gouden of koperen accessoires.

sterrenbeeld-leeuw-kleurenBron: Een_huisje_in_dordt via HomeDeco Binnenkijken

Materialen

Go bold or go home! Ook met materialen maken leeuwen graag spannende combinaties. We zien veel fluweel, messing, marmer en satijn. Dit zijn allemaal materialen die luxe uitstralen.

sterrenbeeld-leeuw-materialenBron: Interikleur via HomeDeco Binnenkijken

Musthaves

Er zijn een aantal items die je als leeuw niet kunt missen in een huis. Een leeuw decoreert graag met spiegels, kaarsen en opvallende items die best een beetje gek mogen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere lamp als echte eyecatcher!

sterrenbeeld-leeuw-musthavesBron: Dailydoseofgoldie via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Kreeft
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Tweelingen
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Stier

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...