Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Sterrenbeeld Boogschutter t/m Stier: deze interieurcadeaus passen bij jou

geschreven door Lynn
Sterrenbeeld Boogschutter t/m Stier: deze interieurcadeaus passen bij jou

Het kan heel moeilijk zijn om een cadeau voor een ander te kopen. Je wilt natuurlijk wel iets geven wat diegene écht heel leuk vindt. Daarom schieten wij jou te hulp. Zoek cadeautjes voor jezelf of iemand anders op basis van hun sterrenbeeld. Zo geef je zeker weten een cadeau die ze niet snel gaan vergeten! In deze blog de sterrenbeelden Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen, Ram en Stier. Kijk je mee?

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Jij bent optimistisch, neemt geen blad voor de mond, houdt van avontuur en bent intellectueel. In jouw huis staan spullen waar een verhaal achter zit. De interieurstijl die bij jou past is bohemien en eclectisch. Jij houdt van vrolijke kleuren en materialen als onbewerkt hout, rotan en zijde. Cadeautjes als vrolijke accessoires, kussens met een exotische print en een mooie plek om jou spullen met een verhaal uit te stallen passen bij jou.

boho-interieur-met-oranje-kleurBron: Huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken




 

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

Jouw huis is vooral knus en comfortabel en staat vol met massief houten meubels. Materialen als leer en wol passen hier goed bij. De kleuren zwart, grijs, bruin en donkergroen komen terug in jouw interieur. Als stabiel, vertrouwd en organiserend persoon passen cadeautjes als een bonsai boom, knisperende kaarsen en klassieke accessoires bij jou.

kerstboom-boho-rozeBron: Woonboerderij_1947 via HomeDeco Binnenkijken




 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Door jouw huis schijnt veel natuurlijk licht en het staat er vol met planten. Als waterman hou jij van muziek, ben jij een tikkeltje excentriek en heb jij veel humor. Je bent gek op technische snufjes en kleuren als zilver, blauw, denim en metallic tinten passen bij jou. Cadeautjes als glazen accessoires en mooie kamerplanten zijn helemaal jouw ding.

groot-raam-schaduw-plantBron: Splitlevelhome via HomeDeco Binnenkijken




 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jij bent gevoelig en relaxt en deze sferen heb jij ook graag om je heen. Daarom heeft jouw huis een romantisch en exotische look. Groen en blauwtinten gecombineerd met zachte pasteltinten passen hier goed bij. Je bent dol op zachte stoffen en daarom passen cadeautjes als sierkussens en kaarsen ook goed bij jou.

woonkamer-blauw-met-pasteltintenBron: Bijmargrietinhuis via HomeDeco Binnenkijken




 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Als Ram ben jij zelfverzekerd, direct en heb je een positief karakter. Doordat je een energieke levensstijl hebt, zoek je thuis vaak de rust en orde weer op. Je leeft in een strakke, tijdloze omgeving en houdt van eyecatchers. De kleuren rood en goudgeel passen goed bij je karakter. Cadeautjes met materialen als metallic, messing en leer zie jij graag onder de boom liggen.

grote-bank-strak-tijdloosBron: Interiorbynik via HomeDeco Binnenkijken




 

Stier (21 april t/m 21 mei)

Jij neemt liever geen risico’s maar gaat voor zekerheid. Warmte en rust staan bij jou centraal en je houdt van een landelijke stijl. Hier worden veel materialen als hout, leer en rotan gebruikt. Jij komt thuis in een gevoel van luxe en comfort waar geschiedenis ademt. De kleuren die hierbij passen zijn groen, bruin en aardetinten. Een mooie geschiedenis poster of houten accessoires vind jij leuk.

landelijke-keuken-met-houtBron: Pakhuiswonen via HomeDeco Binnenkijken




 

Staat jouw sterrenbeeld er niet bij? Kijk dan bij deze blog!

Zie ook:
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Boogschutter
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Stier
- Dit is hoe jouw sterrenbeeld je interieur beïnvloedt

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...