Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit is het interieur van het sterrenbeeld Boogschutter

geschreven door Gaby
Dit is het interieur van het sterrenbeeld Boogschutter

Als je bent geboren tussen 22 november en 21 december, dan is jouw zonneteken Boogschutter. Eigenschappen die bij het sterrenbeeld Boogschutter passen zijn: optimistisch, geen blad voor de mond, avontuurlijk en intellectueel. Boogschutters houden er niet van om tegengehouden te worden en hebben vrijheid nodig. Daarom worden ze ook vaak omschreven als bewegelijk. Dit komt niet alleen terug in de persoonseigenschappen maar het is ook goed terug te zien in het interieur van een Boogschutter. In deze blog laten we je zien welke interieurstijl dan ook perfect past bij een Boogschutter.

Woonstijl

Het interieur van een Boogschutter is dus net als zij zelf bewegelijk. Dit sterrenbeeld houdt ervan om spullen met een verhaal te verzamelen waardoor het interieur een nieuwe betekenis krijgt. Dit kunnen souvenirs of vondsten zijn van reizen die zij hebben gemaakt, maar ook spullen die ze van een ander hebben gekregen. De woonstijlen die perfect passen bij het avontuurlijke karakter en de verzamelingen zijn: boho en eclectisch. Niet alles hoeft perfect bij elkaar te passen, zolang jij je maar thuis voelt. Want ondanks dat Boogschutters graag vrij en op reis zijn, is hun eigen plekje minstens net zo belangrijk.

boho woonkamer met donkerblauwe muurBron: Bijkimenmilainhuis via HomeDeco Binnenkijken


Hangstoel Bandung Blond
van der Leeden


 

Kleuren

Het huis van een Boogschutter is vrolijk, een opvallende combinatie van verschillende kleuren past dan ook goed. Hierbij kun je denken aan kleuren als donker- en lichtblauw maar ook paars en geel doen het goed in dit interieur. Zo wordt de kleur geel bijvoorbeeld geassocieerd met energie, zon, en geluk. Een positieve en vrolijke kleur die dus goed bij de Boogschutter past.

Eclectische woonkamer met veel geel en blauwBron: Sierkussen_nl via HomeDeco Binnenkijken




 

Materialen

Pure materialen vinden Boogschutters erg fijn. Denk bijvoorbeeld aan onbewerkt hout, zijde en voor het boho gevoel worden ook meubels of accessoires van rotan erg gewaardeerd. Warme stoffen en verschillende texturen zorgen ervoor dat een Boogschutter zich echt thuisvoelt. Verder zijn Boogschutter niet bang voor een exotisch printje in huis!

Gestylede hoek met gravure dressoir en rotan accentenBron: Kommer via HomeDeco Binnenkijken


RUWE TIJGEROOG
Byart Crystals


 

Musthaves

Het is voor een Boogschutter bijna essentieel en vanzelfsprekend om lekker veel souvenirs van verschillende reizen in huis te hebben. Maar die souvenirs willen zij ook graag terug kunnen zien in huis, daarom is bijvoorbeeld een mooie open kast essentieel! Verder houdt een Boogschutter van een ruimte die niet te benauwend voelt. Meubels van lichtgewicht die makkelijk te verplaatsen zijn passen hier perfect bij.

Boho eetkamer met lichtblauwe vitrinekast en veel rotanBron: Nieksservies via HomeDeco Binnenkijken

Vitrinekast
  hamnis small
Maison de France



 

Zie ook:
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Schorpioen
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Weegschaal
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Maagd

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...