Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  • Shop bij 200+ winkels en merken op één plek
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Dit is het interieur van het sterrenbeeld Schorpioen

geschreven door Gaby
Dit is het interieur van het sterrenbeeld Schorpioen

Als je bent geboren tussen 23 oktober en 21 november, dan is jouw sterrenbeeld Schorpioen. Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen worden vaak gezien als mysterieus en op privacy gericht. Maar waar Schorpioenen aan de ene kant erg op zichzelf zijn staan ze ook graag in de spotlight met hun passievolle en krachtige karakter. Voor een Schorpioen kan het belangrijk zijn dat het huis waarin zij wonen dit weerspiegelt. In deze blog laten we je dan ook zien welke interieurstijl goed bij een Schorpioen past.

Woonstijl

Het interieur van een Schorpioen weerspiegelt de verschillende karaktereigenschappen van het sterrenbeeld. Het is belangrijk dat een Schorpioen echt een plekje voor zichzelf heeft in huis. Een plek om zich terug te trekken en bijvoorbeeld een goed boek te lezen en gewoon even met zichzelf te zijn. Ook zien we de passievolle en mysterieuze kant van de schorpioenen terug in luxueuze items en de vele zorgvuldig gestylede accessoires.

woonkamer velvet bank en fotobehangBron: Livin24 via HomeDeco Binnenkijken

Kleuren

Schorpioenen voelen zich veelal fijn bij donkere kleuren in huis. Denk hierbij aan dieppaars, bruinrood, zwart en donkere tinten blauw. Deze kleuren bieden Schorpioenen het comfort die zij nodig hebben en dat is belangrijk in huis. Dit geldt zowel voor het gebruik als muurkleur of als accenten doormiddel van accessoires.

paarse bank en fotobehang stylingBron: Tapetshow via HomeDeco Binnenkijken

Materialen

Luxe wordt gemixt met comfort. Een velvet interieuritem samen met een zachte plaid of vloerleed doet wonderen. De kracht zit hem voor Schorpioenen in details, een behangetje of vaas met een mooi patroon en een kussen of poef met textuur doet wonderen in huis!

slaapkamer styling donkere tintenBron: Lifebyner via HomeDeco Binnenkijken

Musthaves

Items die sensualiteit uitstralen zijn ontzettend belangrijk in het interieur van een schorpioen. Denk hierbij aan spiegels in organische vormen, accessoires met een mooi patroon, warme verlichting, en geurstokjes die helemaal bij deze sfeer passen.

donkere accessoiresBron: Mariscasa via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Weegschaal
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Maagd
- Dit is het interieur van het sterrenbeeld Leeuw

 
 

Met deze tips slaap jij voortaan als een roosje

geschreven door lynn_zweeris
Met deze tips slaap jij voortaan als een roosje

Slaap is een groot onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk dat we alles halen uit deze kostbare uren. Veel verschillende factoren spelen hierin mee: een goed matras, ritme en een fijne slaapkamer. Ieder mens slaapt anders en wat je partner helpt om goed te slapen hoe...

meer...