Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Riviera Maison Bank

1 producten gevonden
Categorie: Bank

Categorie


Merk: Riviera Maison
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


 
 
Misschien ben je ook geinteresseerd in één van de volgende producten:

Riviera Maison banken

De mooie bankstellen van Riviera Maison staan stijlvol in ieder interieur.  De banken komen het allermooist tot hun recht als je gehele interieur in de Riviera Maison stijl is óf als je meerdere items van dit populaire merk in huis hebt. De banken van Riviera Maison zijn altijd gemaakt van de mooiste basiskleurtjes die altijd goed te combineren zijn met andere kleuren en materialen. 

Landelijke Riviera Maison bankstellen

De stijl van Riviera Maison is erg herkenbaar. De stijl is landelijk en duidelijk herkenbaar aan z'n warme uitstraling. Riviera Maison gebruikt ook altijd warme, landelijke kleuren. De stoffen die zij gebruiken zijn voornamelijk leer, linnen en katoen. De Riviera Maison banken zijn van royaal formaat zodat ze mooi opvallen in ieder interieur. 

Bankstellen van BePureHome bij HomeDeco

Bij HomeDeco kun je heel makkelijk de collectie banken van Riviera Maison bekijken, vergelijken en aanschaffen. Je kunt de verschillende bankstellen makkelijk vergelijken en je kunt zelfs je budget aangeven waardoor de banken buiten je budget niet getoond worden. Zo kun je dus ook nooit buiten je budget treden ;).