Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

3 manieren om dit karretje te gebruiken

geschreven door Beau
3 manieren om dit karretje te gebruiken

Een karretje; heel leuk natuurlijk maar wat stop je daar nou in? En hoe doe je dat zonder dat het een zootje lijkt? Hieronder heb ik drie leuke ideeën gegeven waarvoor deze kar te gebruiken valt.

Naast je bed

Zelf vind ik het karretje het leukst om te gebruiken als nachtkastje. Het is perfect voor mensen die meer op hun nachtkastje kwijt willen dan bijvoorbeeld alleen hun telefoon en sieraden. Deze kar brengt namelijk veel meer opbergruimte en flexibiliteit.






In de badkamer

Ongetwijfeld staan er toch altijd aardig veel dingen in je badkamer. Vaak laat je ze ergens rommelen, wat niet meer nodig is wanneer je dit item weet te bemachtigen. Erg leuk voor potjes en flesjes, maar ook voor handdoeken!





Bij het aanrecht

Ook het aanrecht is een plek in huis waar ongemerkt veel losse dingen op blijven staan. Daarom is de kar ook hier ideaal, om die losse dingen bij elkaar te kunnen zetten zonder dat het stoort!





Bron: Homeyohmy

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...