Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
DIY

DIY: Deze bohemien wanddecoratie is zó leuk (en makkelijk!)

geschreven door Mara
DIY: Deze bohemien wanddecoratie is zó leuk (en makkelijk!)

Ik kwam onlangs deze leuke DIY tegen en ik wil 'm graag met jullie delen! Het is namelijk de perfecte DIY voor liefhebbers van de bohemien / eclectische woonstijl en daarbij is het een ontzettend makkelijk te maken, je bent binnen 15 minuten klaar!

Deze simpele macramé wanddecoratie maakt je huis direct iets meer speciaal en je muur minder kaal. Het enige dat je nodig hebt, is een metalen (macramé) ring, draad naar keuze en een schaar.

Zo maak je het:



Tsja, er is bijna geen uitleg nodig! Knip flink veel draden af (maak ze twee keer zo lang als jouw gewenste lengte, want je vouwt ze uiteindelijk dubbel). Je kunt achteraf natuurlijk altijd nog meer draden knippen, als je het eindresultaat te mager vind.

Vouw de draden dubbel en maak ze met een lusje vast aan de metalen ring. Blijf dit doen totdat je tevreden bent met de hoeveelheid draden aan de ring. Ten slotte kun je de draden in een V-vorm knippen (of gewoon 'recht' laten natuurlijk, als je dat mooier vindt). Snel ophangen en klaar ben je! ;-)

Bron: Lauren Conrad.com

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...