Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY

DIY: Deze bohemien wanddecoratie is zó leuk (en makkelijk!)

geschreven door Mara
DIY: Deze bohemien wanddecoratie is zó leuk (en makkelijk!)

Ik kwam onlangs deze leuke DIY tegen en ik wil 'm graag met jullie delen! Het is namelijk de perfecte DIY voor liefhebbers van de bohemien / eclectische woonstijl en daarbij is het een ontzettend makkelijk te maken, je bent binnen 15 minuten klaar!

Deze simpele macramé wanddecoratie maakt je huis direct iets meer speciaal en je muur minder kaal. Het enige dat je nodig hebt, is een metalen (macramé) ring, draad naar keuze en een schaar.

Zo maak je het:Tsja, er is bijna geen uitleg nodig! Knip flink veel draden af (maak ze twee keer zo lang als jouw gewenste lengte, want je vouwt ze uiteindelijk dubbel). Je kunt achteraf natuurlijk altijd nog meer draden knippen, als je het eindresultaat te mager vind.

Vouw de draden dubbel en maak ze met een lusje vast aan de metalen ring. Blijf dit doen totdat je tevreden bent met de hoeveelheid draden aan de ring. Ten slotte kun je de draden in een V-vorm knippen (of gewoon 'recht' laten natuurlijk, als je dat mooier vindt). Snel ophangen en klaar ben je! ;-)

Bron: Lauren Conrad.com

 
 
Baby & Kind

Inspiratie: de leukste behangthema's voor de kinderkamer

geschreven door Julia
Inspiratie: de leukste behangthema's voor de kinderkamer

Er zijn onwijs veel verschillende opties als het gaat om behang voor de kinderkamer. Het kan behoorlijk lastig zijn om uit het grote aanbod een keuze te maken. Om het je iets makkelijker te maken, heb ik hieronder een aantal van de leukste behangthema's op een rij gezet. Laat ...

meer...