Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
DIY

DIY: minimalistische canvas tijdschriftenhanger

geschreven door Julia
DIY: minimalistische canvas tijdschriftenhanger

Benodigdheden:

Canvas (of dik katoen)
Houten stok
Touw
Schaar
Naaimachine en draad
Haak

Stap 1: Knip drie stukken canvas van 48 cm bij 33 cm. Vouw de stof dubbel langs de kortste kant, zodat de afmeting van de stof 48 cm bij 16,5 cm is. Maak de rand van de lange kant dicht met naald en draad.

Stap 2: Doe de stof binnenstebuiten. Ga er vervolgens met het strijkijzer overheen zodat de stof mooi glad is. Doe dit met alle drie de stukken stof.

Stap 3: Vouw het eerste stuk stof dubbel over de langste kant en leg deze neer.

Stap 4: Leg het tweede stuk stof plat neer, helemaal uitgevouwen. Pak het eerste stuk stof (dat je hebt gevouwen) en leg deze op het tweede stuk stof. Doe dit ongeveer 10 cm vanaf de rand van de onderkant.

Stap 5: Speld de stof bovenaan de rand van de dubbelgevouwen stof en naai alle zes stukken stof aan elkaar. Keer hem om en vouw het platte stuk van de stof dubbel. Je moet hierbij geen draad zien.

Stap 6: Pak het laatste stuk stof en leg deze op de andere twee stukken (aan de bovenkant moet je geen draad zien) zodat de onderkanten netjes op elkaar liggen. Speld de bovenkant van het tweede stuk gevouwen stof aan dit stuk vast en naai langs de lijn.

Stap 7: Vouw nu het laatste stuk stof en leg de bovenrand een paar centimeters onder de bovenrand van het onderste stuk stof. Plaats de stok net boven de rand en vouw de bovenkant van de stof over de stok heen. Plaats spelden en verwijder de stok. Haal naald en draad door alle lagen van de stof heen.

Stap 8: Maak twee knopen in het touw om de stok heen.

Stap 9: Hang de tijdschriftenhanger aan een haak, stop er wat tijdschriften in en je bent klaar!

Bron: designsponge

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...