Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10

GOOD&MOJO

geschreven door R
GOOD&MOJO

Sustainable lighting with a good cause


Voor deze lampen maakt het nieuwe merk in onze webshop GOOD&MOJO alleen maar gebruik van duurzame materialen zoals kurk, gerecycled papier, houtsnippers en bamboo. Voor elke lamp die je koopt gaat er 5% naar het WakaWaka fonds. Dit fonds vecht tegen energie-armoede en geeft WakaWaka zonlicht aan mensen die het nodig hebben in de armere delen van de wereld. Zo kan er gekookt en gegeten worden en kunnen kinderen hun huiswerk maken. Dus: als je licht koopt, geef je ook licht!

with love for people & planet

Elke soort lamp is vernoemd naar een gebied ergens in de wereld, zoals Andes, Borneo, Galapagos, Sahara en Yosemite. De namen zijn afgeleid van hoe de lamp er uit ziet, van welk materiaal het is gemaakt, of welke sfeer het afgeeft. Zo heeft elke lamp een eigen verhaal wat ze net dat stukje unieker maakt.

GOOD&MOJO is een merk van it's about RoMi, zij maken betaalbare designlampen vanuit hartje Amsterdam en ook zij zijn in onze webshop te vinden!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...