Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY

Interieurtip: zo maak je je (simpele) bank of kast net iets leuker!

geschreven door Mara
Interieurtip: zo maak je je (simpele) bank of kast net iets leuker!

Wil je eigenlijk een andere bank, kast of bed, maar heb je er geen budget voor? Of heb je al een mooie bank, maar mis je nét dat beetje extra? Dan zijn de Prettypegs pootjes wellicht de oplossing! Prettypegs zijn pootjes die je los kunt kopen en door de universele montageplaat kun je ze gemakkelijk onder (bijna) ieder meubel schroeven.

Je kunt de Prettypegs in diverse kleuren shoppen bij HomeDeco; zo heb je keuze uit bijvoorbeeld olijfkleurige pootjes met gouden details (mooi onder een zwarte kast in een botanisch interieur!), knalgele pootjes (voor wat meer kleur in een all white interieur) of chique zwarte pootjes met gouden details. Hebben! Ook handig om te weten: je koopt ze per set van vier stuks.


 
 
Kerst

De leukste kerstdecoratie voor de Bohémien woonstijl

geschreven door Rosa
De leukste kerstdecoratie voor de Bohémien woonstijl

Met Kerstmis mogen we flink uitpakken met decoratie. Goud, glitter, het kan niet gek genoeg. Op de redactie zijn wij dol op het Bohémien interieur. De kleurtjes, de vormen... We love it! Het kleurenpalet van een Bohémien interieur bestaat voornamelijk uit aardse, rijke kleuren met metallic accent...

meer...