Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Nieuw: behang van Tapetshow

geschreven door Julia
Nieuw: behang van Tapetshow

Graag vertellen wij je over onze nieuwste aanwinst in de webshop: behang van Tapetshow. Tapetshow maakt prachtige behangen met allerlei kleuren en prints. Wij hebben een ruim aanbod aan prints in onze webshop, waardoor er voor iedere stijl wat bijzit. Het behang is per rol te bestellen in verschillende maten, maar kan ook op maat gemaakt worden. Hieronder deel ik mijn vijf favorieten!

Informatie:
Dit behang is zelfklevend waardoor er geen behanglijm nodig is. De behangen zijn gecreëerd met de nieuwste, ecologische HP techniek. De organische latexinkt is veilig, geurloos en volkomen schadevrij voor de menselijke gezondheid. Daarnaast is het ook nog milieuvriendelijk en gecertificeerd voor vuurbestendigheid. Ook het bevestigingsmateriaal is vrij van enige vorm van fluoride en phtalaten. Je kunt het verwijderen en opplakken zonder dat er lelijke lijmresten achterblijven op het muur en het materiaal. Belangrijk om te weten is dat het zelfklevende behang alleen geschikt is voor gladde en gelijke ondergronden en muren. Het klevende gedeelte van het behang werkt niet op een muur met een latexverf ondergrond.

Klik hier om de rest van het aanbod te bekijken.

 
 
Binnenkijken

Binnenkijken: klein huisje aan de haven

geschreven door Julia
Binnenkijken: klein huisje aan de haven

Vandaag kijken we binnen in een klein huisje aan de haven dat voorheen een boothuis was. Het huisje heeft een oppervlakte van slechts 15 vierkante meter, maar toch is alles aanwezig. Dankzij de hoge muren kon er een extra verdieping gemaakt worden voor de slaapkamer. Het interieur is licht en hee...

meer...