Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Nieuw: behang van Tapetshow

geschreven door julia_

Nieuw: behang van Tapetshow

Graag vertellen wij je over onze nieuwste aanwinst in de webshop: behang van Tapetshow. Tapetshow maakt prachtige behangen met allerlei kleuren en prints. Wij hebben een ruim aanbod aan prints in onze webshop, waardoor er voor iedere stijl wat bijzit. Het behang is per rol te bestellen in verschillende maten, maar kan ook op maat gemaakt worden. Hieronder deel ik mijn vijf favorieten!

Informatie:
Dit behang is zelfklevend waardoor er geen behanglijm nodig is. De behangen zijn gecreëerd met de nieuwste, ecologische HP techniek. De organische latexinkt is veilig, geurloos en volkomen schadevrij voor de menselijke gezondheid. Daarnaast is het ook nog milieuvriendelijk en gecertificeerd voor vuurbestendigheid. Ook het bevestigingsmateriaal is vrij van enige vorm van fluoride en phtalaten. Je kunt het verwijderen en opplakken zonder dat er lelijke lijmresten achterblijven op het muur en het materiaal. Belangrijk om te weten is dat het zelfklevende behang alleen geschikt is voor gladde en gelijke ondergronden en muren. Het klevende gedeelte van het behang werkt niet op een muur met een latexverf ondergrond.

Klik hier om de rest van het aanbod te bekijken.

 
 
Dit zijn dé kersttrends voor 2019!
Dit zijn dé kersttrends voor 2019!
geschreven door rosa

Dit zijn dé kersttrends voor 2019!

"I'm driving home for Christmas Oh, I can't wait to see those faces I'm driving home for Christmas, yeah Well I'm moving down that line" Wij kunnen niet wachten op de mooiste tijd van het jaar! De schitterende lichtjes, de muziek en de gezelligheid die bij de feestdagen horen...

meer...