Blog

The story behind the brand: particolare

The story behind the brand: particolare

Particolare is een merk van Nederlandse bodem met Sabine Boogerd als creatief Director & Designer en haar man Theo als Divisie Manager. Particolare heeft haar eigen fabrieken en partners in Duitsland, Italië, Frankrijk en Marokko.De betekenis van het woord particolare is bijzonder. Alle producten worden met de hand gemaakt.

Sabine Boogerd vertelt: "Een interieur moet persoonlijkheid uitstralen en door de mix van de juiste kleuren, materialen en vormen, ontstaat er een origineel en inspirerend geheel. In mijn collectie moet je kunnen zien dat hetgeen massaproductie is. Ik vind dat pure- en met de handgemaakte producten het best tot hun recht komen in een mooie tijdloze basis in combinatie met mooie designklassiekers.

Mijn stijl is daarom in de basis altijd puur en strak, maar wel met een vrouwelijke touch. Ik ben heel sfeergevoelig en ik heb altijd een klik met pure, authentieke en creatieve mensen. Zij hebben vaak een eigen persoonlijke stijl en dat vind ik leuk. De mix in mijn eigen collectie, pas ik ook toe in ons eigen interieur. Ik mix thuis verschillende stijlen met elkaar en je kunt zien wie er bij ons wonen. Niet alleen thuis, maar ook ergens anders vind ik het fijn als er een mooie, eigen sfeer hangt. Inspiratie kan ik halen uit de kleinste dagelijkse acties rondom huis, maar ook als ik trips naar het buitenland maak doe ik veel inspiratie op. Overal waar ik kom let ik op vormen die me aanspreken, maar ook kleuren uit de natuur en bijzondere materialen inspireren me. De kruisjes zijn bijvoorbeeld typerend voor PARTICOLARE en zijn ontstaan doordat ik onder mijn handtekening altijd een drietal kruisjes zet. Bovendien houd ik van simpele vormen en daarmee is mijn ontwerp met de kruisjes ontstaan.

x x x"

Kussen Nathalia
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kussen Velvet
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Pannenlap Hospital
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kussen Vididido
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kussen Bolivia
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Houten manikin
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kussen Herringbone
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Theedoek Cross
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Theedoek Cross
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Handdoek Washington
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kussen Berlin
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kussen Teckel
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Notitieboek Cross
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kussen Lille
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Pannenlap Cross
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Plaid Moroc
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kussen Velvet
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kussen Hospital
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kussen Metz
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kussen Stitch
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
 
 
 
 

Meer posts