Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Winnen

WIN WIN WIN | BePureHome eetkamerstoel t.w.v. €159

geschreven door Rosa
WIN WIN WIN | BePureHome eetkamerstoel t.w.v. €159

FEELING LUCKY?

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken! Maar, dit is ook direct de duurste maand van het jaar. Daarom willen wij jullie een steuntje in de rug geven met deze te gekke winactie. Je maakt namelijk kans op deze eyecatcher: de mosterdgele eetkamerstoel van BePureHome.

Deze Vogue eetkamerstoel is nieuw in de collectie van het merk BePureHome. De Vogue eetkamerstoel zit super comfortabel en de zachte stof en vriendelijke ronde vormen maken deze chique eetkamerstoel tot een sieraad voor het interieur van nu. De poten zijn van metaal en hebben een mooie zwarte afwerking. Door het slanke ontwerp past deze stoel ook in meerdere woonstijlen.

bepurehome eetkamerstoel poppy

De Vogue eetkamerstoel is gestoffeerd met de prachtige en rijke velvet stof Kornalijn in de kleur mosterd met een rijke bloemenprint. De Vogue eetkamerstoel heeft een hoogte van 82,5 cm, een breedte van 50 cm en een diepte van 57 cm. De poten hebben een hoogte van 40 cm. De zithoogte is 50 cm, de zitdiepte is 45 cm en de zitbreedte is 50 cm.

Wat moet je doen?
1. Download onze gratis printables voor de kerstdagen, deze kun je hier vinden.
2. Zet de eetkamerstoel op je wishlist zodat wij zien dat je meedoet! Je zet 'm op je wishlist door op het hartje boven het product te klikken of door op de knop Voeg toe aan verlanglijst te klikken.

gratis kerst posters

bepurehome eetkamerstoel poppy

 
 

Binnenkijken bij Mijnhuisje_

geschreven door Charlotte
Binnenkijken bij Mijnhuisje_

Deze keer kijken we binnen in het interieur van Amanda (bekend als Binnenkijkster Mijnhuisje_). Het interieur van Amanda straalt enorme rust en sfeer uit. Dit komt vooral door de neutrale kleuren die zijn gebruikt. De half geschilderde muur in de slaapkamer geeft de ruimte een speelse look, net ...

meer...