Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Wooninrichting met natuurlijke materialen van HSM

geschreven door Natalie
Wooninrichting met natuurlijke materialen van HSM

De nieuwe producten van de HSM Collection bieden genoeg inspiratie voor je woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Een variatie aan meubels die wel in elk interieur passen. Scandinavische interieurs die de laatste jaren bijzonder populair en herkenbaar zijn door hun natuurlijke materialen. Ook in moderne interieurs, die gekenmerkt worden door een strak interieur in combinatie met natuurlijke elementen, passen deze meubels. Wij hebben een paar houten meubels en accessoires uitgekozen die kleur toevoegen aan verschillende ruimtes in het huis.

In de Eetkamer

1.Vitrinekast

Een veelzijdige kast die op verschillende manieren ingericht kan worden. Zet je favoriete items in het zonnetje! Plaats de vitrinekast bij de eetkamer en zet je mooiste servies erin.

Bron: HSM Collection

2.Eettafel

Een houten eettafel creëert een warm karakter en kan gecombineerd worden met verschillende kleuren en materialen.

Bron: jeannettevanluyck

In de Woonkamer

1.Salontafel


Een salontafel speelt een centrale rol in de woonkamer. Je kan niet fout gaan met een klassieke houten salontafel. Het straalt een warmte uit die elke woonkamer nodig heeft!

Bron: pitufi

2.Bijzettafel

Bijzettafels zijn handig en zijn inzetbaar in verschillende ruimtes van het huis. Houten bijzettafels zijn populair doordat ze in elke inrichting passen.

Bron: maritlemmensphotgraphy

In de Slaapkamer

1.Ladder

Een decoratieve houten ladder in huis. Veelzijdig, super handig en heel leuk als decoratie! Hang er een paar lampjes in of hang er een plaid aan en creëer gelijk de sfeer die je slaapkamer nodig heeft.

Bron: kirsten44

2.Spiegel

Grote, houten spiegels... We zijn er weg van! Spiegels met een houten lijst staan stoer in je interieur en geven je kamer gelijk een ruimtelijk effect.

Bron: houseno4

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...