Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Nordal Kandelaar

29 producten gevonden
Categorie: Kandelaar

Categorie


Merk: Nordal

Merken

Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Zo sfeervol, een kandelaar van Nordal

Je maakt je huis graag gezellig. De meubels en accessoires worden dan ook zorgvuldig uitgekozen. Wat brengt er nou meer sfeer in je huis dan een paar mooie kaarsen in een prachtige kandelaar? Je steekt een paar kaarsjes aan en de sfeer in je huis wordt meteen een stuk knusser en gezelliger. Zoek je een mooie kandelaar van Nordal voor op je eettafel, dressoir of bijzettafeltje? Dan ben je bij HomeDeco aan het juiste adres!

De bijzondere kandelaars van Nordal

Iedereen heeft wel zijn eigen bijzondere woonstijl. De een gaat voor strak en modern, terwijl de ander juist van een romantische inrichting is met zo veel mogelijk tutteltjes en frutteltjes. Misschien kom jij wel liever thuis in een klassiek, statig huis? Doordat iedereen zo zijn eigen smaak heeft, zijn er ook ontzettend veel verschillende kandelaars te vinden, juist zodat iedereen de perfecte sfeervolle kandelaar in huis kan halen. De kandelaars van Nordal zijn net even anders dan de standaard kandelaar. Je hebt ze in veel verschillende, soms grappige vormen. Zo heb je kandelaars in de vorm van een paard, koe, varken of uil, maar heb je ook bijzondere hoge kandelaars gemaakt van op elkaar gestapelde bollen. In het assortiment van Nordal zitten ook prachtige subtiele lantaarns en kaarsenhouders. Er is dus voor ieder interieur wel een mooie kandelaar van Nordal te vinden. 

Kandelaar van Nordal kopen

Een mooie kandelaar creëert direct sfeer. Maar die extra gezelligheid in je woning hoeft helemaal niet duur te zijn. Je hebt al een mooie Nordal kandelaar vanaf €4,95 in de vorm van een huisje. Als je voor een kroonluchter van Nordal gaat, betaal je wel iets meer dan voor alleen een kaarsenhouder. HomeDeco is zo handig omdat je hier allerlei kaarsenhouders kunt vergelijken en je de zoekselectie ook op prijs kunt rangschikken. Zo betaal je nooit teveel voor jouw eigen Nordal kandelaar.