Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Brinker Carpets Vloerkleed

10.531 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Brinker Carpets
Stijl vloerkleed: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Brinker Carpets vloerkleden in diverse afmetingen

Zoek jij een vloerkleed van Brinker Carpets? Dan ben je bij HomeDeco.nl aan het goede adres! Wij hebben een groot assortiment aan vloerkleden van Brinker Carpets. Buiten het brede assortiment, kun je ook per vloerkleed een bepaalde afmeting kiezen. Dit is uiteraard erg handig, aangezien het natuurlijk per kamer verschilt hoeveel ruimte er is voor een vloerkleed. Zo is bijvoorbeeld het kleed van 140 x 200 cm leuk voor in de gang, maar het kleed van 200 x 250 cm is juist weer gaaf voor in de woonkamer

Exclusieve vloerkleden van Brinker Carpets 

Eén van de kenmerken van de vloerkleden van Brinker Carpets is dat de kleden exclusief zijn. De vloerkleden worden gemaakt van schapenwol van uiterst goede kwaliteit. Daarnaast worden alle kleden stuk voor stuk met de hand gewoven. Hierdoor is elk kleed exclusief en kun je een erg goede kwaliteit verwachten. Verder hebben de vloerkleden van Brinker Carpets heel veel verschillende soorten stijlen. Van hele hippe vloerkleden tot de meer traditionele prints. Ze zijn van alle markten thuis dus! 

Vloerkleed van Brinker Carpets kopen bij HomeDeco.nl 

Heb jij al een tijdje een van de prachtige vloerkleden van Brinker Carpets op het oog? En ben je klaar om hem te gaan bestellen? Top, dan kun je het vloerkleed gemakkelijk in de winkelmand stoppen en word je bij de volgende stappen doorverwezen naar de verkoper van het vloerkleed. Wil je wat meer inspiratie opdoen over vloerkleden? Klik dan hier voor een blog over drie vloerkleedtrends die we in 2019 gaan zien. Veel leesplezier!